Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
14 Şubat Sevgililer Gününde unutulmayacak anlar yaşatmak isteyen İstanbul'daki 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezleri, çiftlere çeşitli fırsatlar sunacak.

İstanbul'daki bazı oteller canlı müzik ve vals eşliğinde özel yemekler düzenleyecek ve sevgililere çeşitli hediyeler verecek. Sevgililer Gününü otellerin özel dekorasyonlu, Boğaz manzaralı odalarında geçirmek isteyen çiftlere ise şampanya ve küçük ikramlar ile birlikte kahvaltı sunulacak.

İstanbul'un lüks otellerinde Sevgililer Günü için hazırlanan özel akşam yemeği fiyatı kişi başı 95 YTL ile 170 YTL arasında değişirken, geceyi otelde geçirmek isteyenler, çift kişilik oda için 153 Dolar ile 444 Dolar arasında bir ücreti gözden çıkarmaları gerekiyor.

Sevgililer Gününü İstanbul'un en gözde mekanlarından Çırağan Oteli'nde kutlamayı planlayan çiftlere, aşk ve tutkuyu simgeleyen lezzetlerden oluşan ''Deniz Mahsulleri Büfesi'' menüsü sunulacak. Otelin 444 dolar karşılığında konaklama paketinden yararlanmak isteyen misafirler ise, ısıtılmış açık havuzda romantik dakikalar geçirme fırsatı bulabilecekler.İki kişilik kokteyl ve akşam yemeği fiyatının 170 YTL olarak belirlendiği Radisson Hotel'in Goldaş ile yaptığı işbirliği kapsamında, konaklama paketinden veya özel akşam yemeğinden faydalanan çiftlere Sevgililer Gününe özel hazarlanan gümüş bileklik ile 100 YTL'lik hediye çeki sunulacak.

İstanbul'da bütçesine uygun programlar arayan çiftler, Hyatt Regency'de gece boyunca devam edecek müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği ile baş başa doyumsuz anlar yaşayacaklar. Ayrıca konuklar sevdiklerine 55 YTL karşılığında ''Çikolatalı Aşk Bombası'' isimli özel pasta yaptırtabilecekler.

ANTALYA'DA 5 YILDIZLI OTELLER SEVGİLİLER GÜNÜ'NE HAZIRLANIYOR

Antalya'daki beş yıldızlı bir otelde Sevgililer Günü'nde konaklamanın bedeli 75 ile 200 YTL arasında değişiyor.

Antalya'daki beş yıldızlı oteller 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla, hedef kitlelerine uygun menü ve fiyatlarla konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bazı oteller mum ışığı ile aydınlatılmış ortamlar hazırlarken, bu güne özel ''İlan-ı Aşk'',''Havada Aşk Kokusu'', ''Aşk Ateşi'', ''Aşkın Gücü'' ve ''Aşkım Benim'' adlarıyla özel menüler oluşturuyor.

Rixsos Belek Premium Otel'de özellikle Rusya'dan gelecek konuklar için sürpriz programlar hazırlandı. Havalimanından özel olarak şampanya, çiçek ve çilekle karşılanacak sevgililer, deniz manzaralı odalarda konaklayacaklar. Kahvaltı ve gazete servisinin de yapılacağı programda odalara tatlı, şampanya, pasta, meyve sepeti servisi ile keman eşliğinde özel sevgililer menüsü sunulacak. Sevgililere ayrıca özel ''Dans Eden Sular'' adlı tai masajı yapılacak. Otelin Sevgililer Günü'ne özel bir gecelik konaklama bedeli kişi başına 170 YTL. Otelin ayrıca lüks odaları da bulunuyor. Bunlardan Pryamus Resıdence'te kalmak isteyenler gecelik 7 bin, Royal Premium Suit için bin 200, King Suit için ise 600 avro ödeyecek. Özel kahyanın hizmet verdiği bu bölümlerde 24 saat müşteriye özel ikramlar sunulacak.

Antalya kent merkezindeki Özkaymak Falez Otel'de romantik akşam yemeğinin ardından geceyi otelde tamamlamak isteyen sevgililer için özel eğlence paketleri hazırlandı. Sevgililer Günü özel müziği eşliğinde deniz manzaralı restoranda sevgililerin şampanya ile karşılanacağı programda, limitsiz yerli içki ikramı yapılacak. Antalya kent merkezindeki otellerde romantik bir geceden sonra konaklamak isteyenler kişi başına ortalama 110 YTL ödeyecekler.

Antalya Kent Müzesi Girişimcileri Derneği üyeleri de 14 Şubatı Akdeniz güneşinin doğuşunu izleyerek karşılayacaklar. 14 Şubatta sabahın erken saatlerinde Lara Fener Parkı'nda bir araya gelecek dernek üyeleri, günü, sevgililer için karanfil, çay, simit, peynirden oluşan menü ve ''Aşk Ateşi'' adlı ikilinin sunacağı mini konser ile tamamlayacaklar.