Maç Sonuçları

Dublörlerle yarı finale

Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Cimbom, Manisa'dan yarı final biletini aldı. Aslan'ın rakibi bugün 1-1'in rövanşı sonrasında Sivas por ya da Kayserispor olacak

Giriş: 16 Nisan 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 16 Nisan 2015, Perşembe 02:06
4-0'ın rövanşında Galatasaray'ın yedekleri Manisaspor ile yenişemedi. Goller Yekta ve Hakan'dan

Pazubandı takmadı!
61'inci dakikada Melo kenara gelirken, Sabri oyuna girdi. Melo kolundaki kaptanlık bandını çıkardı ve takması için Sabri'ye verdi. Ancak Sabri ısrarla pazubandı elinde tuttu ve oyun durduğu anda Emre Çolak'ın yanına giderek kaptanlık bandını genç arkadaşının koluna taktı. Sarı-kırmızılı oyuncu, geçmiş dönemde birinci kaptan yapılmadığı gerekçesiyle teknik heyet ve yönetime tavır almıştı.

4.yıldız için yüzde veremem
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maçtan sonra şöyle konuştu: "Melo ve Semih Kaya şu anda tam hazır değil. Galatasaray'ın 4. yıldızı kazanma konusunda yüzde veremem. Dördüncü yıldızı alırız ya da alamayız, yüzdesi yok. Diğer takımlardan bir puanlık avantajımız var. Burak iyi durumda. Sneijder'in durumunu bilmiyorum."

Semih Kaya teste girdi

Devre arası kampında sakatlanan Semih Kaya, sezonun ikinci yarısında sadece kupadaki Manisaspor maçında forma giymişti. Semih, bu kez Manisa deplasmanında sahalara döndü. 24 yaşındaki stoper savunmada Koray'la birlikte görev yaparken daha zamana ihtiyacı olduğu gözlendi.

BİR GÖRÜŞ
LEVENT TÜZEMEN

Melo iyi döndü
G.Saray turu zaten İstanbul'da geçmişti. Manisa maçında gözüm kısa sürede futbola dönen Melo ve Semih üzerindeydi. 60 dakika sahada kalan Melo'yu felsefe ve fizik güç olarak çok beğendim. Koşu kalitesi mükemmeldi. Rakiple girdiği kontaklarda ve darbeli mücadelelerde kendini hiç sakınmadı. Bel ameliyatı kolay değildir. İnsanda ürkeklik yaratabilir. Melo, rakiple top arasına vücudunu koyarken, "Belimden sakatlanır mıyım?" korkusu içinde hiç olmadı. Savunmanın önünü topladı, duran toplarda Semih ve Koray'a destek verdi. Hamit, Melo'nun yerine iyi oynuyor. Oyuna akıl koyuyor. Ancak Melo'nun savunmaya verdiği desteği veremiyor. Galatasaray'ın ligde yediği gollere bakarsak Melo olsaydı bu goller yenir miydi? Bence yenmezdi. Semih'in çabukluğunu, mücadelesini çok beğendim. Ligin bitimine 8 hafta kala Hamza hoca Melo ve Semih'in dönüşüyle iki yeni transfer yapmış gibi oldu.

BİR GÖRÜŞ
BÜLENT TİMURLE NK

İyi adam Hamzaoğlu

İlk maç 4-0 olunca "Top yuvarlak, belli mi olur" bile diyecek hali yok kimsenin maç öncesinde. Maçın "haber" adamı Melo. Burak Yılmaz da olduğu gibi Melo'da da Hamza Hamzaoğlu yufka yüreğiyle karar verdi. Oyuncusunu kıramayan gereğinden fazla iyi adam Hamza Hoca. Kupa'da 2, final olursa 3, ligde 8 maçı olan bir teknik adamın sırf oyuncusu kendini iyi hissediyor diye bu riski alması doğru karar değil. Melo sakatlansa, hedefteki isim Hamza Hamzaoğlu olacaktı. Daha ilk dakikada gelen gol ve kendi liginde canının derdine düşmüş Manisaspor karşısında oynadıkları futbolla as kadroya "Formanızı alırım"diyemeyen ve ne yapıp edip kalesinde gol gören Galatasaray yedekleri. Buraya kadar yedeklerle gelen Hamzaoğlu, yarı final ve kalırsa finalde ligdeki as kadrosuyla oynar, Pandev'e de özel bir teşekkür eder.