Maç Sonuçları

Trabzonspor'a kupa morali

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, 2.Lig ekibi Nazilli Belediye'yi, bu sezon ilk kez fileleri sarsan N'Doye ve Özer'in golleriyle yenip gruplara 3 puanla başladı

Giriş: 16 Aralık 2015, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 16 Aralık 2015, Çarşamba 09:48
Ligde Rizespor'a 3-0 mağlup olan Trabzonspor, ihtiyacı olan morali Türkiye Kupası'nda buldu. Onur'un yanı sıra sakatlıkları olan Mehmet Ekici, Cardozo, hasta olan Mbia ve Cavanda'nın Nazilli'ye getirilmediği maçta teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Rize maçından farklı olarak Uğurcan, Aykut, Okay, N'Doye, Marin ve Erkan'ı 11'de sahaya sürdü. Bordomavili ekipte genç oyuncular Muhammet ile Mertcan oyuna sonradan dahil oldu.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR - TRABZONSPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Trabzonspor'a sezon başı gelen ve ligde 11 maçta 714 dakikada gol atamayan N'Doye suskunluğunu 65. dakikada Nazilli filelelerini havalandırarak yaptı. Özer Hurmacı'nın 82'deki ikinci golüyle de Trabzon kupada F Grubu'ndaki mücadelesine 3 puanla başlamış oldu.

44 YIL SONRA NAZİLLİ'DE
Trabzonspor, en son 1969- 1970 sezonunda ilçenin eski ekibi Nazillispor'la Nazilli'de karşılaşmıştı. Bordo-mavili ekip o maçı 1-0 mağlup tamamlamıştı.

UĞURCAN KALEYE GEÇTİ
Dün Trabzon'un kalesini koruyan 19 yaşındaki Uğurcan Çakır en son Avrupa Ligi 3. eleme turundaki 1-0 kaybedilen Rabotnicki maçında görev yapmıştı.

4 OYUNCU AFFEDİLDİ
Trabzonspor'da sezon başında kadro dışı kalan Soner Aydoğdu, Fatih Atik, İshak Doğan ve Serdar Gürler affedildi ve takıma döndü.

*
YUNUS EMRE SEL: TEK SEVİNDİREN UĞURCAN OLDU

Ligde puan farkının açılmasını engelleyemeyen Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılmak için kestirme yol olarak gördüğü Türkiye Kupası'na zorlandığı maçta deplasmanda Nazilli Belediye galibiyetiyle başladı.
5 önemli oyuncusu Cardozo, Cavanda, Mehmet, Onur ve Mbia'yı Trabzon'da bırakan bordo-mavililer, Nazilli karşısında ilk yarıda adeta sahada yoktu. Sadece 18. dakikada Erkan ve 24.dakikada N'Doye ile pozisyonlara giren Trabzonspor'da Özer, Erkan, Okay ve N'Doye kaptırdıkları toplarla, Salih ve Yusuf ise yaptıkları savunma hatalarıyla dikkat çekti.
1 hafta öncesine kadar ödemelerdeki sıkıntılar nedeniyle yüzleri gülmeyen futbolcular, hesapları doluyken sergiledikleri bu performansla köklü bir değişim gerektiğinin sinyallerini verir gibiydi. n Trabzon adına maç boyunca tek sevindirici olay ise genç Uğurcan'ın tecrübe eksikliğine rağmen kalede güven veren duruşu oldu.