Maç Sonuçları

Genci yaşlısı kupa peşinde

İdeale yakın 11'i ile sahaya çıkan Fırtına, İsmail'e engel olamadı. Bordo-mavili ekip, Süleyman'ın kendi ağlarını havalandırması sonrası 18'lik Muhammet ile 3 puanı aldı ve kupada 2'de 2 yaptı

Giriş: 23 Aralık 2015, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 23 Aralık 2015, Çarşamba 10:09
Kupaya büyük önem veren Trabzonspor, Nazilli Belediye'den sonra Gaziantepspor'u da yenip grupta büyük avantaj yakaladı. 10. dakikada Yusuf Erdoğan'ın hatalı pasını ceza alanı dışında yakalayan İsmail'in sert şutunda, top sağ üst köşeden filelerle buluştu: 0-1. 49'da Yusuf Erdoğan'ın soldan ceza sahasına ortaladığı top Süleyman'ın ters vuruşunda ağlarla buluştu: 1-1. 79'da Mustafa kendi sahasından kaptığı topu hızla rakip sahaya sürerek Mehmet'e bıraktı. Mehmet'in pasında Erkan'ın sağdan ceza sahasına ortaladığı topu Muhammet Beşir düzgün vuruşla altı pas içerisinden ağlara gönderdi: 2-1.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


YUSUF YAZICI SÜRPRİZİ
Sadi Tekelioğlu dün kalede son haftaların formda ismi Onur'a görev verdi. Orta sahada ise Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin Dünya Şampiyonu kadrosunun kaptanı Yusuf Yazıcı görevlendirildi. Tekelioğlu'nun altyapıdan öğrencisi olan 19 yaşındaki Yusuf, A takımla idmanlara çıkıyordu. Yusuf 58. dakikada sekerek oyundan çıktı. Douglas'ın 18'e alınmaması ise dikkat çekti.

40 DAKİKAYA 2 GOL SIĞDIRDI
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, altyapıya kazandırdığı Muhammet Beşir'e ligde oynanan Eskişehirspor maçı sonrası Gaziantepspor mücadelesinde de şans verdi. 18 yaşındaki yıldız adayı, iki karşılaşmada 40 dakika sahada kalırken, o kısa süreye 2 gol sığdırıp kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi.

'USTA' TAVSİYESİ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, galibiyet sonrası Twitter mesajları ile dikkat çekti. Usta, "Bence de UyAha'ya devam gençler... Muhammet Beşir... Geleceğimiz sizlere emanet. Aman çok çalış ve sakın 'oldum' deme. Seni tebrik ediyorum" paylaşımlarında bulundu.