Maç Sonuçları

Trabzon’dan Çorum’a jest

Bordo-mavililer, maçın tüm tribün gelirini ev sahibi ekip Çorum Belediye’ye bırakacak

Giriş: 26 Ekim 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 26 Ekim 2016, Çarşamba 01:02
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında bugün deplasmanda 3. Lig 1. Grup ekibi Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da yönetim, ev sahibi ekibe jest yapma kararı aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan bordo-mavili kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Çorum Belediyespor, Türkiye Kupası'nda ilk kez mücadele edecek. Tribün gelirlerinin bize düşen kısmını onlara bırakıp destek olmak istedik" dedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda tur müsabakalarında tribün gelirlerinin yüzde 60'ı kazanan, yüde 40'ı ise kaybeden takıma veriliyor.

ONAZİ OTOBÜSÜN KORİDORUNDA UYUDU!
Trabzonspor, Çorum Belediyespor maçına karayolu ile gitme kararı aldı. 5 saat süren yolculukta bazı oyuncular film izlemeyi tercih ederken, bazıları ise uyudu. Ogenyi Onazi ise otobüsün koridoruna serdiği yorganın üzerine yatınca, futbolcular arasında espri konusu oldu.

TRABZON'UN KUPA SINAVI A SPOR'DA
Trabzonspor'un, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Çorum Belediyespor'la deplasmanda yapacağı karşılaşmayı A Spor saat 14.15'ten itibaren naklen yayınlayacak. Futbolseverler, maç öncesi ve sonrasındaki gelişmeleri de A Spor farkıyla öğrenecek.

HEYECAN ARA VERMİYOR
Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor-Trabzonspor maçının dışında 12 karşılaşma oynanacak. Bunlardan İnegölspor-Sarıyer (12.00), Akhisar Bld.-Nazilli Bld. (16.30) ve Bursaspor-Yomraspor (21.00) mücadeleleri A Spor tarafından canlı olarak ekrana gelecek.