Maç Sonuçları

Acımasız Kartal

TFF Birinci Lig temsilcisi karşısında Lens 3 gol-3 asist, Negredo ise 4 gol-1 asistle yıldızlaştı. Skora katkı yapan diğer iki isim Orkan ve Mustafa oldu

Giriş: 29 Kasım 2017, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 29 Kasım 2017, Çarşamba 00:05
Siyah-beyazlı ekip, farklı galibiyetle G.Saray'a gözdağı verdi

15. dakikada Lens'in sağ kanattan ceza sahası içine yerden ortaladığı topta Negredo'nun vuruşu ağlara gitti: 1-0.
23. dakikada Orkan'ın ceza sahası içine gönderdiği ara pasta Lens meşin yuvarlağı önünde buldu. Hollandalı yıldız, sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı: 2-0.
33. dakikada Medel'in kendi yarı sahasından sağ kanada yolladığı ara pasla topu önünde bulan Orkan Çınar'ın ceza sahası içine girerek kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-0.
42. dakikada Negredo'nun verdiği pasta sağ kanatta son çizgiye inen Oğuzhan, topu içeriye çevirdi. Lens, kendisinin ikinci, takımının ise 4. golünü kaydetti: 4-0
68. dakikada Arka direkte topla buluşan Orkan, ceza sahasında Negredo'yu gördü. İspanyol yıldıza sadece vurmak kaldı: 5-0.
72. dakikada Tolgay'ın kalecinin üzerinden aşırttığı topu, Lens kale ağzında tamamlayarak ağlarla buluşturdu. 6-0.
79. dakikada Lens, soldan ceza alanına girmeden pasını Negredo'ya verdi. Bu oyuncunun vuruşunra top kalecinin kollarının altından filelere gitti: 7-0. 85. dakikada sol kanattan Lens'in ceza alanına girmeden yaptığı ortada Negredo farkı 8'e çıkardı: 8-0.
86. dakikada Negredo'nun soldan içeriye çevirdiği topla buluşan Mustafa Pektemek, karşılaşmanın skorunu ilan etti: 9-0.

HEM ATTILAR HEM DE TESELLİ ETTİLER
9-0 biten maç sonrası Manisaspor'un kalecisi Emrullah Şalk gözyaşlarına hakim olamadı. 30 yaşındaki tecrübeli eldiveni teselli etmek ise Tolga Zengin ve Alvaro Negredo'ya kaldı. Mustafa Pektemek de attığı gol sonrası Emrullah'ın yanına giderek, rakibine moral vermeye çalıştı
Çifte hat-trick!
Beşiktaş'ta ilk ve tek golünü 2-2 biten Trabzonspor maçında atan Jeremain Lens, Manisa karşısında üçer asist ve golle çifte hat-trick yaparak, sahanın en başarılı ismi oldu.

ORKAN'DAN SÜPER START
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sezon Tolga Zengin, Mustafa Pektemek ve Fatih Aksoy'u ilk kez bir resmi maçta başlangıç kadrosunda sahaya sürdü. Gaziantep'ten transfer edilen Orkan Çınar ilk kez giydiği siyahbeyazlı forma ile 1 gol-2 asistlik performans sergiledi. Bu arada U21 takımı oyuncusu Alpay Çelebi ilk kez A takımda görev yaptı.

GERİYE KALDI 30!
Beşiktaş'a transfer olurken, taraftarlara 35 gol sözü veren Alvaro Negredo dün 4 kez ağları sarsarak toplamda 5 gole ulaştı. İspanyol forvet, ilk golünü, Beşiktaş'ın 28 Ekim tarihinde Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmada kaydetmişti.
Yönetim istifa!
Kupada geçen sezon F.Bahçe ile evinde yaptığı 2. tur karşılaşmasındaki olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı ekip, bu cezasını Manisaspor maçında çekti. Beşiktaş taraftarının olmadığı karşılaşmayı 50 kadar rakip takım taraftarı takip etti. Manisalı taraftarlar, maç sırasında "Yönetim istifa" tezahüratı yaptı.

BİR GÖRÜŞ: FATİH DOĞAN
Durmadılar!
Beşiktaş ligde kaybettiği puanların acısını Türkiye Kupası'nda adeta Manisaspor'dan çıkardı. Tam 9 golü rakibin ağlarına bıraktı... Adana Demirspor'la oynanan ve 10-0 Beşiktaş lehine biten maçı hatırlıyorum. Genel olarak Beşiktaş takımı 5-0'dan sonra rakibin üzerine gitmeyen, rakibi rencide etmeyen bir yapısı vardı. Ancak Güneş'in yedek kulübesindeki oyuncuları Negredo (4), Lens (3), Orkan ve Mustafa tutulamadı. Özellikle yabancı yıldızlar kulübede o kadar örselenmiş ki kendilerini göstermek adına hiç durmadılar ve gol atmaktan geri kalmadılar. Bir nevi istatistik düzeltip moral buldular.. Şenol hocanın 11'de Gökhan ve Adriano'yu oynatması ve ısrarla sahada tutması bir alternatifsizlik mesajı mı bilmem ama maçta Oğuzhan'ın istekli görüntüsü ve Orkan'ın performansını beğendim. Oğuzhan seneye satılırsa yerini dolduracak potansiyele sahip. Ayrıca maçta oyuna ikinci yarıda giren Genç Alpay Çelebi'nin stoperdeki duruşunu beğendim. Dengeli ve yetenekli. Çalışır ve gelişirse mesafe kaybedebilir... Beşiktaş G.Saray derbisi öncesi 9-0'la moral buldu diyebiliriz