Maç Sonuçları

Son dakika haberleri: Ziraat Türkiye Kupası’nda finalin adı belli oldu! Başakşehir, uzatmalarda Ankaragücü’nü devirdi…

Son dakika haberleri… Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Başakşehir, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Normal süresi 2-1 sona eren karşılaşma, uzatmalarda gelen golle 2-2 sona erdi. Toplam skorda 3-2’lik üstünlüğü eline alan Başakşehir, Türkiye Kupası’nda finale yükseldi. İstanbul ekibi, Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Giriş: 25 Mayıs 2023, Perşembe 19:31 Güncelleme: 25 Mayıs 2023, Perşembe 23:18

Son dakika haberleri… Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu. Bir önceki Sivasspor'u eleyerek finale yükselen Fenerbahçe, rakibini beklemeye geçmişti.

Yarı finalin bir diğer eşleşmesinde Ankaragücü ve Başakşehir karşılaştı. Mücadelenin normal süresi 2-1'lik skorla Ankaragücü'nün üstünlüğüyle sona erdi.

İlk maçta rakibine 1-0 mağlup olan Başkent ekibi, karşılaşmayı uzatmalara götürmeyi başardı ancak istediği sonucu alamadı.

Başakşehir, uzatmanın ikinci devresi 111. dakikasında bu kez Keny ile golü buldu ve toplam skorda 3-2'lik üstünlüğü yakalayarak finale yükseldi.

Karşılaşmada golleri Ali Sowe, Serdar Gürler, Tasos ve Keny kaydetti.

FİNALİN YERİ VE TARİHİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası finalinin 11 Haziran'da İzmir'de oynanacağını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 11 Haziran Pazar günü Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak final müsabakası, saat 20.45'te başlayacak.

Finalde Fenerbahçe'nin rakibi, bu akşam MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir maçının ardından belli olacak.

GOL | Ankaragücü 1-0 Başakşehir GOL | Ankaragücü 1-1 Başakşehir GOL | Ankaragücü 2-1 Başakşehir GOL | Ankaragücü 2-2 Başakşehir