Teknokulis sabah
  • ANASAYFA
  • HABERLER
  • İNCELEMELER
  • DOSYA
  • GALERİ
  • VİDEO
Teknokulis Haberler Android dünyasında sesle yazma devrimi: Wispr Flow sahneye çıktı!

Android dünyasında sesle yazma devrimi: Wispr Flow sahneye çıktı!

Android kullanıcıları için sesle yazma deneyimi, özellikle Pixel cihazlar dışında zaman zaman hayal kırıklığı yaratabiliyordu. Ancak "Wispr Flow" uygulamasının Android platformuna adım atmasıyla bu durum tamamen değişiyor. Windows ve iOS platformlarında yakaladığı başarıyı şimdi de Android’e taşıyan Flow, mevcut klavye düzeninizi bozmadan yazma hızınızı katlamayı vadediyor.

  • A A
ANDROİD DÜNYASINDA SESLE YAZMA DEVRİMİ: WİSPR FLOW SAHNEYE ÇIKTI!
Giriş Tarihi: 24.02.2026 09:52

Wispr Flow'un en dikkat çekici özelliği, Gboard gibi popüler klavyelerin yerini almak yerine onlarla uyumlu bir yardımcı olarak çalışması. Uygulama, ekran üzerinde yüzen bir buton aracılığıyla aktif ediliyor. Kullanıcılar konuşmaya başladığında yapay zeka devreye girerek dağınık düşünceleri, duraksamaları ve gereksiz kelimeleri temizliyor; ortaya profesyonelce düzenlenmiş, hatasız bir metin çıkarıyor.

100'den fazla dili destekleyen servis, karmaşık cümleleri ve farklı aksanları tanıma konusunda oldukça iddialı. Android sürümünün şu an için erken erişim kapsamında tamamen ücretsiz ve sınırsız olması ise büyük bir avantaj. Diğer platformlarda belirli bir kelime sınırından sonra abonelik ücreti talep eden servis, Android kullanıcılarına bu teknolojiyi kısıtlama olmadan deneme fırsatı sunuyor. Manuel yazmanın yavaşlığından sıkılanlar için Wispr Flow, akıllı telefon kullanımında yeni bir dönemin kapısını aralıyor.

  • EN ÇOK OKUNANLAR
  • Facebook
  • X
  • Flipboard
  • Rss
  • Künye