Maç Sonuçları

Giresunspor'da Fenerbahçe sevinci

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, kupada Fenerbahçe ile eşleşmekten memnun olduklarını belirterek, "Onları Giresun'da ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Giriş: 07 Aralık 2015, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 07 Aralık 2015, Pazartesi 17:28
Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili değerlendirme yapan Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, "Herkesin olduğu kadar bizim de gruptan çıkma şansımız var. Ve şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi.

H Grubu'nda Fenerbahçe, Antalyaspor ve Tuzlaspor ile mücadele edecek olan Giresunspor, ilk maçını deplasmanda Antalyaspor ile oynayacak. Yeşil beyazlı ekibin başkanı Mustafa Bozbağ, çekilen kuraları değerlendirdi. Gruptaki bütün takımları Giresun'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını kaydeden Bozbağ, "Kupada gruplara kalarak Giresunlulara zevkli maçları izlettirmenin keyfini yaşayacağız. Ligdeki iyi gidişimizi gruplarda da sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle maçlardan iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadroya sahip olduğuna işaret eden, hem ligde hem de Avrupa'da iyi konumda olduklarını hatırlatan Başkan Bozbağ, "Onları Giresun'da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Çıkıp dostluk içinde maçımızı oynayacağız. Herkesin olduğu kadar bizim de gruptan çıkma şansımız var. Ve şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.