Maç Sonuçları

Güneş patlaması!

Tecrübeli hoca, “Rakibin alt ligde olması, bizim de alt ligdeymiş gibi oynamamızı gerektirmezdi” diyerek öğrencilerine tepki gösterdi

Giriş: 30 Kasım 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 30 Kasım 2016, Çarşamba 01:00
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında galibiyete rağmen, sergilenen futbol nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Tecrübeli hocanın açıklamaları şöyle: "Gereği mi, gerçeği mi konuşmak gerekir? Gerçeğe baktığınız zaman, oyun kalitesi düşük. Rakibin alt ligde olması, bizim de seviye açısından alt lig gibi oynamamamızı gerektirmezdi. Darıca'nın sahası, İsmet Paşa Stadı'nın zemine göre daha düzgün. Maçı ışıklandırma için buraya aldılar. Yine de daha iyi oynamalıyız. Sivas'ta buz üstünde oynadıktan sonra da söyledik; futbol güzel sahada, sağlıklı bir şekilde oynanmalı. İnsanlar 'Gereğini söyle' diyor ama ben öyle yapmıyorum, gerçeği söylüyorum. Bu maçta iyi işler yapan da var, eksik yapanlar da... 'Zemin vs.' demek bizi avutur. Zemin belki pas yüzdesini düşürmüştür ama kaliteyi göstermek gerekirdi."

DERBİ STRATEJİSİ SESSİZLİK
Beşiktaş, karşılaşmanın ardından gözünü Fenerbahçe derbisine çevirdi. Kulübün icra kurulunda takımın motivasyonunun bozulmaması adına 'sakin kalma' kararı alındı. F.Bahçe maçının önemine ve alınacak galibiyetin değerine vurgu yapan Beşiktaşlı yöneticilerin, "Puan olarak üstteyiz ve rahatız. Ayrıca daha iyi olan taraf da biziz. Bu maçın motivasyonunu bozacak gündemden uzak duralım" dedikleri öğrenildi.