Mehmet Sait Kılıç

Mehmet Sait Kılıç

13 Haziran 2016, Pazartesi

Erdoğan'a diploma iftirası tutmadı

Erdoğan'ın diploması aman da yokmuş da aman da iki yıllık okul okumuş Cumhurbaşkanlığını hak etmiyormuş da diplomasız Cumhurbaşkanlığı olmazmış da aman da aman…

Erdoğan, diplomam var diyor, sınıf arkadaşları, üniversitenin rektörü, üniversite, herkes açıklamalar yapıyor hala daha "Dıplımısı yıkkın nısıl cımhırbışkını ılır ?" diye nağme okuyor, manşet atıyor, hashtag açıyorlar.

Aslında Erdoğan var diyorsa mesele kendiliğinden bitmiştir zaten. Çünkü o 'delikanlılığın' ve 'adamlığın' kitabını yeniden yazmıştır.

Evet ''Adam'' dedim. Yanlış duymadınız. Meclis başkanı ''Adamlarınızı geri çekin'' dediğinde ''Biz adam değiliz. Bize adam diyemezsiniz'' diyen CHP milletvekilleri gibi siz ''Adamlığı'' anlayamadığınızdan kalkıp bana ''Bak sende Erdoğan'a ''Adam'' dedin diyebilirsiniz.

Evet ben Erdoğan'a ''Adam'' dedim. Hep de derim.

Çünkü ondan daha ''Adam''ını görmedim henüz.

Ondan daha ''Adam gibi adam'' olanını görmedim.

Aslında 'adam lafı' Erdoğan'ın yanında hafif kalır. Lakin başka uygun kelime yok !

Dünyanın öbür tarafında İslamiyet'e direnişçiliği ile hizmeti dokunmuş Muhammed Ali'nin cenazesine giden, taksi duraklarında taksicilerle, Külliye'de muhtarlarla, rast geldikçe halkın evine gidip çay içerek halkının nabzını tutan, gençlere fırsat yolları açan, ülkesini tüm dünyada her durumda savunan, kadınlar –yaşlılar- engelli vatandaşlar için avantajlar getiren, BM'de o içeri girdiğinde tüm bakışların ona çevrildiği, yani tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu adam o.

Adam gibi adam yani.

Neymiş: diploması bilmem ne de bilmem ne…

Ülkeyi 14 yılda muasır medeniyetler seviyesine çıkarmış; eğitimde, sağlıkta, imarda, sosyal yaşamda, ekonomide reformlar, ataklar, yenilikler, gelişmeler yapmış, Avrupa'nın başını döndürüp ABD 'ye dudak uçuklatmış sonra neymiş efendim ; ''Dıplımısı bılmım nı''

Siz bir sakızı gereğinden fazla çiğnediğinizde dişinize yapıştığını bilmeyen çocuklar gibi diploma sakızını ne kadar çok çiğnerseniz bu konu sizin yüzünüze gözünüze bulaşacak.

Ne kadar basit, ne kadar seviyesiz, ne kadar aşağılık olduğunuzu ortaya çıkarıyor, gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz.

Özellikle de FETÖ örgütü olarak Müslümanların sizin hakkınızda duyduğu son empati ve sempati kırıntılarını da silip süpürdünüz.

Erdoğan velev ki ilkokul mezunu olsaydı, velev ki okuma yazmayı sökmüş sonra okumamış olsaydı, velev ki okuma yazması dahi olmasaydı bu ADAM bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır, geleceğidir, izzetidir, iftihar kaynağıdır, gururudur.

Ne yaparsanız yapın, eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Erdoğan eserleriyle ortada !

"Okul" adı altında oluşturduğunuz ve Müslümanları "Çocuklarınızı ahlaklı yetiştireceğiz" diye kandırıp, sonra çocukları ailelerinden koparıp, çocukların beyinlerini ''Fetullah'a itaat'' zırvaları ile doldurduğunuz yerleri ve kapandığında ülkeyi ateşe verdiğiniz ''Dershane'' isimli terör örgütünüze eleman almaya çalışma şubelerinizi o kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki size göre eğitimin tekeli sanki sizin elinizde.

Eğitimden bir siz anlıyorsunuz.

Bir siz kimin eğitimli olup olmadığına karar verebilirsiniz sanıyorsunuz.

Ama unuttuğunuz bir şey var.

Bu ADAM evet bu adam gibi adam eğitimin en hasını almış.

Sizin milleti kandırıp ama bir türlü yerine getirmediğiniz, ahlakı abiye ve bölge imamına itaattan ibaret saydığınız, dünyevi yükseliş ve makamı korumak için din de, başörtü de, namaz da bütün mukaddesat da feda edilir diyerek yetiştirdiğiniz adamcıklara benzemez o.

Cumhuriyet resepsiyonlarında çatır çatır Kur'an okutur.

Kendisi çıkıp Kur'an'ı okuyup, hükmüyle de pervasızca amel eder.

Teröriste de, kafire de, Avrupa'ya da, ABD'ye de, HDPKK'ya da ülkesini vatanını savunur.

Tesettürün izzetini tekrar zirveye taşır.

İslam alemine kahramanlıkta örnek olur.

Bu ADAM'ın sizin gibi ''bir yerlere geleyim de ondan sonra hizmet edeyim'' kandırmacaları ile bir yerlere gelene kadar taviz üstüne taviz verip o bir yere geldiğinde de orayı kaybetmemek için kuyruğunu kıstırıp korkusundan gizlenmek, susmak gibi bir misyonu yoktur.

Bu ADAM, her girdiği yerde her bulunduğu görevde atağa kalkmış, vatanını kalkındırıp cesurca İslam'ın bayraktarlığını yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir.

Elli kere ispat edildiği üzere Cumhurbaşkanı'mız dört yıllık üniversite mezunudur. Bunu okuduğu Marmara Üniversitesi, Yüksek Seçim Kurulu ve ilgili Noter belgelerle kanıtladı.

Eşekliğin lüzumu yok !

Amma sizin kastettiğiniz eğitimli olmak, üniversiteli olmak, diplomalı olmak SİZİN gibi olmaksa 'ben öyle diplomanın ebesini mora boyamaktan imtina etmem.' Vesselam…

SON DAKİKA