Mehmet Sait Kılıç

Mehmet Sait Kılıç

29 Aralık 2017, Cuma

Hadım da edelim mi?

Ne acıdır ki, "fuhuş" tarihin hiçbir döneminde hiçbir memlekette ortadan kaldırılamamış, iktidarlar çareyi ancak onu disiplin altına almakta bulmuşlardır.

Vesika verilmesi, kayıt altına alınması, belli periyotlarla tabip kontrolü gibi.

Herkes "fuhuşun" çok kötü bir şey olduğunu söyler durur. Onun kadını aşağıladığı belirtir durur. Ama hiç kimse de "kalıcı çözüm" için kılını kıpırdatmaz.

Çünkü işin ucunda "para" vardır!

Evet, dünya genelinde kadın bedeni üzerinden elde edilen kazanç 2016 yılı itibariyle yaklaşık "186 milyar dolar"...

Oha! Fransasız Merkez Bankası'nda bile bu kadar mangır yok!

Başka bir misal: Almanya "silah ticaretinden" yılda 6,85 milyar avro kazanırken, fuhuştan yaklaşık 18 milyar avro kazanıyor...

Bu ne lan!

Meğerse Almanya'da herkes donsuz geziyormuş da haberimiz yokmuş(!)

Evet, Almanya; otomotiv, ilaç ve silah ticaretinin yanı sıra böyle böyle de bolluk ve zenginliğe kavuşmuştur.

Havocscope'un (uçkur işlerine kafa patlatan bir kuruluştur) raporuna göre: Çin'de 5 milyon, Hindistan'da 3 milyon, ABD'de 1 milyon ve Almanya'da 400 bin fahişe bulunuyormuş...

Bu işten, Çin 73 milyar dolar gelirle birinci, İspanya 26,5 milyar dolar ile ikinci, Japonya 24 milyar dolar ile üçüncü ve Almanya 18 milyar dolar ile dördüncü sırada. Memleketimiz de 4 milyar dolar ile 10. sırada yer alıyor. Amerika'nın gelirini bilmiyoruz, belirtmemişler.

Avrupa Parlamentosu'nun verilerine göre dünya çapında 42 milyon kadın fuhuş sektöründe çalıştırılıyormuş.

Yok artık! Bu rakam Alman nüfusunun yarısına tekabül ediyor.

Bunun yanı sıra, fuhuş sektörü interneti de yaygın olarak kullanıyormuş. İnternetteki sitelerin yüzde 12'si pornografik içerik bulunduruyor ve küresel ölçekte her ay 72 milyon kullanıcı bu sitelere giriyormuş...

Gelinen aşamada, Batı Uygarlığı'nın insanlığa sunduğu fuhuş sektörü devletler eliyle dünyanın en büyük sektörü olmuştur!

Hergeleler kadın ve çocuk bedeni üzerinden dünyayı yönetir hale gelmişler... (Bu işte kullanılan kadınların yüzde 75'inin yaşları 13 ile 24 arasındaymış...)

Evet, dünyaya egemen olan Batı Uygarlığı fuhuşu kolaylaştırıyor. Onu yasalarla sosyal güvence altına alıyor ve teşvik ediyor. Hatta fahişeliği iş statüsünde göstererek "insan ticareti" kavramının dışına çıkarıyor. Böylece kadın ticareti yapanların ekmeğine yağ sürüyor. (Bu sektör, AB'nin efendisi olan Almanya'da tamamen yasaldır.)

Oysa zamparalık yapanların ilkinde şeyine onu işlevsiz kılacak ilaç enjekte etmek (geçici olarak tabii), tekrarında da hadım etmek daha etkili bir ceza olurdu(!)

Her şeyde olduğu gibi BM de fuhuşu önlemede son derece başarısız, yetersiz ve munkabızdır... (Çünkü BM'yi Batı zihniyeti yönetmektedir!)

Demek ki, yasalarla, baskılarla, zorlamalarla fuhuş önlenemiyor. Hiç bir maddi yasak fuhuşu ortadan kaldıramıyor. Bilakis engellemeler onu yeraltına, karaborsaya itiyor...

Son tahlilde, bu konuyu çözecek yegane şey, bizim Kuran'a dayanan medeniyetimizdir. Bizim manevi değerlerimizidir. Osmanlı tecrübemizidir. Bu değerlerimizin dünya çapında eğitim yoluyla tatbikidir. Yoksa bu gidişle dünya genelinde ne aile kalacak ne de toplum!

Unutmadan, hepinize iyi seneler diliyorum...

SON DAKİKA