kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yaylar'a yeni bir aşk Oğlaklar'a kariyer var
Yaylar'a yeni bir aşk Oğlaklar'a kariyer var
Oğlak Burcu

Yaylar'a yeni bir aşk Oğlaklar'a kariyer var

Bu yaz her şey Yaylar'dan yana gelişiyor. Mesleki başarıları gündemde ve bir ev alma ihtimalleri var. Oğlaklar kendilerinİ üzen bir ilişkiden kurtularak, kendilerine yeni bir şans tanıyorlar.

Bu yaz Yaylar'ı pek çok yenilik bekliyor. İş hayatında kariyer fırsatları, yeni bir mülk edinme ve hatta yeni bir aşk söz konusu olabilir. Yaz aylarında spora daha fazla önem verecek ve dış görünüşleriyle ilgili değişimlere hazır olacaklar. Oğlaklar ise bu yıl güven arayışı içindeler. Jüpiter kardeş burçlarındaki Başak'ta yer alıyor ve ufuklarını genişletmek için destek verirken, Oğlaklar'ın uzun yıllardır beklediği şartları da kendisine sunuyor. Oğlaklar, bu yaz aşk hayatlarında yaşayacakları bir ayrılık ile de olgunlaştıklarını hissedebilirler.

Yay Burcu
İş Hayatı
Başarılarınız giderek artıyor
Bu yıl her şey sizden yana gelişiyor. Özellikle yaz aylarında kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu. İş yaşantınızla ilgili seçim şansınız olacak ve birçok fırsatı aynı anda yakalayacaksınız. Süregelen bir işiniz varsa, başarı grafiğinizde hızlanmalar var. Fırsatlar söz konusu ve seçim şansınızı zorlayacaksınız. Bazı Yaylar yıllardır şanssız günler geçirdiler. Kendilerini yenileme konusunda çok yol aldılar ve zaman zaman ödüllendirildiler.

Ev Alabilirsiniz
Özellikle geçen yıl başarı grafiği oldukça yüksek olan sevgili Yaylar için, bu yıl daha da pekişecek günler onları bekliyor. Yaz aylarında, isteklerinde olumlu bir artış söz konusu olacak ve siz Yaylar kendinize daha çok güveneceksiniz. Eğer işinizi seviyor ve başarılı olmak için uğraş veriyorsanız, yıldızlardan istediğiniz desteği alacaksınız. Bu dönem yıllardır almayı arzuladığınız evi satın alabilirsiniz. Tadilat yapmak istiyorsanız, ağustos ayı her bakımdan sizin için uygun bir zemin oluşturuyor.

Aşk Hayatı
Kendinizi duygusal bir yaza hazırlayın
Geçen yıldan beri bir ilişkiniz varsa, istediğiniz şartları sağlayabileceksiniz. Belli bir dönüm noktasını artık geride bıraktınız. Artık ilişkinize yeni bir biçim vermenin zamanı geldi. Eski problemlerinizin bittiğini görmek sizi sevindirecek. Kalbi boş olanlar için yepyeni bir yaz dönemi başlıyor. Önünüzde çok parlak fırsatlar söz konusu. Yeni bir tanışmaya ve sizi sıcacık saracak romantik bir ilişkiye hazır olmalısınız.

Sağlık Durumu
İradenize sahip çıkmayı öğrenin
Yaz ayları iştahlı olan bünyeniz için tehlikeli olabilir. Siz damak zevki son derece gelişmiş bir yapıya sahipsiniz. İstekleriniz konusunda aşırıya kaçtığınız için, özellikle yeme ve içme konusunda da aşırı uçlardasınız. Güneş ve deniz iştahınızı açarak, iradenizi kullanamayacak durumlar ortaya çıkarabilir. Yaşamın zevkleri konusunda yasak tanımıyorsunuz. Karaciğerinizin hassas oluşu yüzünden, ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak kalmalısınız. Siz aynı zamanda şekerli gıdalara da "hayır" demesini bilmiyorsunuz.

Sizi Anlamak Zor
Burcunuz pankreası da temsil ettiği için, şeker hastalığına aday bir kişi olarak, kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Yaşamınızda spor önemli bir yer tutuyor. İleri yaşlarda daha özenli olmak şartıyla inceliğinizi ömür boyu korursunuz. Yaz aylarında dış görünüşünüzle ilgili değişimlere hazır olacaksınız. Çılgın bir Yay olarak sizi anlamak oldukça zor, fakat çevrenizdeki tüm gözlerin üzerinize çevrildiğini hissedeceğiniz değişimler sizi bekliyor.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Valinin eşi kitap kahramanı oldu
 Kadınları tavlamanın bilimsel incelikleri
 Sofradayken konuşmaktan çok dinlemeye özen gösterin
 Yalnız yaşanmaz ki!
 Pratik Bilgi
 Nike'dan kırılması zor bir seri
HAKAN & UTKU
Achilles sen Türkiye'nin neresindensin?
Achilles...
AYŞE TÜTER
Kuzu kulağı salatası
Kuzu kulağı, sarı domates, kiraz...
Yükseklere çıkmak hasta ediyor: Dağ Hastalıkları
Yükseklere çıkmak hasta ediyor: Dağ Hastalıkları
Dağlara yolculuk son yılların en gözde sporlarından biri oldu.
Deniz yosunları cilde hayat veriyor
Deniz yosunları cilde hayat veriyor
Ünlü Fransız kozmetik markası Thalgo, güçlü nemlendirici özlere sahip...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.