|
|
Üzümlü krep
Derin bir kapta öncelikle yumurtaları çırpın. Sütü ve unu iyice ilave edip, çırpmaya devam edin. Teflon tavaya bu sıvı hamurdan bir kepçe döküp, arkalı önlü kızartın. İçine kuşüzümü ve konserve vişne koyun. Vanilyalı dondurma ile birlikte servis yapın. Krep hamurlarının kalınlığını küçük ya da büyük çaplı bir tava seçerek ayarlayabilirsiniz. Tavalarınız çok yeni değilse, krepleri pişirmeden önce 2 çay kaşığı kadar margarin koyun.
* 7 adet yumurta * 1 çay bardağı süt * 1 kahve fincanı un * 1 avuç kuşüzümü * 50 gram konserve vişne * Vanilyalı dondurma
|
|
|
YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI | | Lezzet Güneşi / 11-07-2005 | Lezzet Güneşi / 10-07-2005 | Lezzet Güneşi / 09-07-2005 | Lezzet Güneşi / 07-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 06-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 05-07-2005 | Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin / 04-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 03-07-2005 | Lezzet Güneşi / 02-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 01-07-2005 | |
|
|