Yufkayı düz bir zemine yayın. Bir bardak ya da tabak yardımıyla istediğiniz büyüklükte halkalar çıkartın. Tavaya 1 çorba kaşığı margarini alın. Soğanı yemeklik doğrayın. Yağda pembeleştirin. Kıymayı ekleyin. Küçük küçük doğranmış biber ve 1 adet rendelenmiş domatesi ilave edin. İyice kavurup baharatları katın. Tuzunu ayarlayın. 5 dakika pişirip, ocağın altını kapatın. Kıyılmış maydanozları ekleyin. Hazırladığınız harcı, yuvarlak kestiğiniz yufkaların üzerine paylaştırın. Bir kasede yumurta ve sıvıyağı çırpın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri kızarana dek pişirin. Yeşilliklerle birlikte servis yapın. MALZEMELER * 2 adet yufka