kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 
Abiler dikkat! Can boğazdan gidecek
Demet Akalın Top 5

Abiler dikkat! Can boğazdan gidecek

Bu orta yaş üstü abiler, çat diye çatlayıverecekler. Yani sözüm meclisten dışarı tabii. "Bu nasıl bir tıkınmaktır Yarabbim" diyorum ve pat diye konuya giriyorum. Pazar gecesi Top Model yarışması senin, Dizimax benim zapping yaparken baktım NTV'de Fatih Terim. Hocamız yine döktürüyor ama ayıptır çiziktirmesi; benim gözüm göbeğine takılıyor. Hey gidi İtalyan paça pantolonlu Fatih Hocagiano heeeyy! düşüncelerine dalıp başka kanala geçtim. Ertesi gün NTV'deki kaynaklarımdan ne öğreneyim? Meğer bu göbek başka göbekmiş. Haşa, kimsenin yediğinde gözümüz yok amaaa hazır kafam dur durak bilmeden yiyen, orta yaş üstü erkeklere takılmışken, anlatmadan geçemeyeceğim.

SUŞİCİ FATİH TERİM
Şimdi Fatih Hoca çekime gelmeden NTV'yi aramış, "Açım yemek ısmarlayın" buyurmuş. Eh Fatih Terim size yemeğe gelirse, sofrayı donatmakta kusur etmezsiniz, telefona yapışıp kebap ısmarlarsınız değil mi? Tam kebapçıyı arayacaklar, hocamızdan telefon "Sakın kebap mebap söylemeyin, ben kebap yemem, suşi ısmarlayın" (Artık devir değişti, hocamız da değişti). Beş dakika sonra bir telefon daha "Bol bol ısmarlayın, somonlu olsun". Hocam suşiyi çoban salatayla karıştırmış anlaşılan. Bol bol ısmarlayın falan... Hakikaten bol bol ısmarlamış, masayı 250-300 parça suşiyle donatmışlar. Dört kişi için haa! Aman Adanalım, canım Adanalım, bu sıcakta mideye abanmayalım. Neyse, programdan önce bir parti, programdan sonra bir parti yemiş yutmuşlar. Afiyet bal şeker olsun da madem bu kadar yiyecektiniz, pilav üstü somon söyleseydiniz, yanına da turşu siz sağ biz selamet. Bu orta yaş üstü erkeklerde yemek kıyamet. Yani en azından bizim buralarda öyle. Öğlenleri hurraaa restoranlara koşuyorlar masa donatıyorlar, çıkamazlarsa işyerine adam başı iki dürüm, iki ayran, yanına bir profiterol ısmarlıyorlar. "Abi hafif yiyip, sandviçle geçiştirelim" dediklerinde bile dört kişi on beş baget sandviçi götürüveriyor.

DOYUMSUZLUK HALİ
Ya da diyelim, üç erkek Marmaris Büfe'ye Papermoon'da yemek parası bayılıyor. Önden ikişer hamburgerle açılışı yapıyor, arkadan gelsin dilli kaşarlılar, etli kaşarlılar, havuç-elma suları, peşine ayranlar ve finalde soda! Zaten her zaman ille de soda. Asla bir porsiyon nedir bilmiyorlar. Sanki sonsuz bir doyumsuzluk hali. Kim bilir belki parayı geç kazandıkları için, en iyi harcama yolunun yemekten geçtiğine inanıyorlar. Hani şey gibiler; parayı sonradan kazanıp yapamadığı her şeyin acısını çıkartmaya çalışan, önüne gelen kadına asılan, bir karısı, iki sevgilisi, üç kesiştiği hatun bulunan adamlar gibi. Hele bir de yangından kız kaçırır halleri yok mu. Yani uzun sohbetler, sazlar sözler eşliğinde yeseler bu yemekleri içim sızlamayacak. Yüzde doksanında kafa tabağa gömülüyor, nefes almadan kaşık sallanıyor. Alından şıp şıp terler damlıyor. Adeta yemekle savaşılıyor. Biraz Taylan Kümeli tadında olacak ama söylesenize abiler mideniz çoktan doydu, asıl doymayan nereniz?

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tarkan biter mi?   / 09-08-2006
 Fransız Sokağı dekor   / 07-08-2006
 Dolmasız durmam 0 beden olmam   / 04-08-2006
 Kızınıza Duygu Asena kitabı aldınız mı?   / 02-08-2006
 Sinema bileti mazi oldu   / 31-07-2006
 Gerçeklerin er meydanı; Açıkbüfe   / 28-07-2006
 Demet evli Yalın partili   / 26-07-2006
 Türkbükü'ne gidelim hani benim Isabelle'im?   / 24-07-2006
 Gizli partisi konseri solladı   / 14-07-2006
 Sean Paul'ü Helin mi kaçırdı?   / 12-07-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Abiler dikkat! Can boğazdan gidecek
Bu orta yaş üstü...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Boşanmayı becerebilmek
Hülya Avşar'ı kutluyorum... Bütün...
Modern zamanların takıntısı: Internet
Modern zamanların takıntısı: Internet
Teknolojinin gelişmesi ve bilgisayarların hayatımıza girmesiyle yeni...
Hastalık kaynağı sigara diş estetiğini de bozuyor
Hastalık kaynağı sigara diş estetiğini de bozuyor
Kalp krizi, kanser gibi ciddi hastalıklara neden olduğu bilinen...
Nispet yaptığı kız turistmiş!
Nispet yaptığı kız turistmiş!
Geçen ay Sezen Aksu teknesiyle Bodrum'da tatil yaparken, 6 yıllık...
Konuklarını ikiye bölmüşler!
Konuklarını ikiye bölmüşler!
1 Eylül'de baba Fethi Pekin'in Alsit'teki evinde nikah masasına...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.