kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu saatten sonra çocuk bakamam ben!
Bu saatten sonra çocuk bakamam ben!
Hükümet gibi kızım dünyayı yıkar geçerim

Bu saatten sonra çocuk bakamam ben!

Podyum ve televizyondan sonra işkadınlığına da soyunan Tuğba Özay, kendinden çok yaşlı ya da 10 yaş küçük bir erkekle asla birlikte olamayacağını söyledi: Beklentilerimi biliyorum, bu saatten sonra çocuk mu bakacağım? Hayatımı bir adama feda edemem!.

12 yıllık manken Tuğba Özay artık iş kadınlığına da ısınmış durumda. İstanbul'un yeni eğlence merkezi Elhamra'nın işletmeciliğini yapan Özay, bir yandan da 'Tubax' adında bir kadın dergisi çıkarmaya hazırlanıyor. Kırlangıç firmasıyla anlaşarak zeytinyağı işine girmek için kolları sıvayan Özay, "Holding gibi çalışıp akılcı yatırımlar yapıyorum" diyor. Geçtiğimiz yıllarda, yeraltı dünyasının tanınmış ismi Kürşat Yılmaz ile gözaltına alınan güzel manken, eski sevgilisi hakkında da şunları söylüyor: "Ben o insanı tüm çıplaklığıyla sevdim. Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Ama o dönemde ailemi üzdüğüm için intiharı bile düşündüm..."

* Podyum ve televizyon dünyasından sonra işkadınlığına da ısındınız...
Evet. Elhamra'nın işletmesine ortağım. Yakında 'Tubax' diye aylık bir kadın dergisi çıkaracağım. İçinde siyasiler ve ünlülerle röportajlar, turizm, sağlık ve kadınla ilgili bölümler olacak. Ayrıca Kırlangıç firmasıyla temas halindeyim. Önümüzdeki yıl Tuğba Özay zeytinyağlarını çıkaracağız.

BABAM TOKAT ATTI
* Küçük yaşlardan beri çalışıyorsunuz öyle değil mi?
Bu işe 16 yaşında başladım. Tüm birikimlerimi çalışarak kendim yaptım. Ne oturduğum evde, ne bindiğim arabada, ne de Manavgat'taki çiftliğimde kimsenin hakkı yok. Bu camiada kültür seviyesi düşük, sonradan görme çok insan var. Bu yüzden sapla saman karışıyor. Ben hiçbir zaman aileme bakmakla yükümlü olmadım. Böyle söylenmesinden ailece rahatsız oluyoruz. Ben Bağdat Caddesi çocuğuydum. Durumum çok iyiydi.

* Aileniz manken olmak istemenize karşı çıktı mı?
Babama söylediğimde bana tokat attı ve "Kendi batağında boğulacaksın" dedi. Ama tüm tepkisine rağmen bana her zaman güvendi. Onun kaygısı çevreye karşıydı. Çok kaygan bir zemine doğru ilerlediğimi bildiğinden bana engel olmaya çalıştı. Ama şimdi benimle gurur duyuyor. Ben ailem için can alırım, can veririm. Hiçbir şey gözümü korkutamaz. Öyle bir yürek var bende. Herkese tavsiyem bu camiaya ailelerinin desteği olmadan girmemeleri. Çünkü burası kurtlar sofrası!

* Bu sofrada birçok olay yaşadınız. Kürşat Yılmaz'la yaşadığınız ilişki başınızı çok ağrıttı mesela...
Çok büyük iftiraya ve haksızlığa uğradım. Hayatımın en kara günleriydi. Çok yıprandım ama hep dik durdum çünkü yaptığım tek şey sevmekti. Sevdiğim adam geçmişinde bu camianın starlarıyla beraber olmuştu. Beni eleştirecek insanın önce kendi çöplüğünü temizlemesi gerekir. 'Düşmanına inat bir gün daha fazla yaşayacaksın' demişler. Ben de öyle yaptım. 12 yıldır şöhretim. Bana kimse "Sen şununla, bununla oldun" diyemez. Bir insanla ilişki yaşarsam kendi içimde yaşarım. Hayatım ya siyahtır ya beyaz, grisi yoktur!

PSİKOLOG BANA GELSİN
* Psikolojinizi bozmadı bu olaylar? Psikoloğa gitmeyi düşünmediniz mi?
Bozmaz olur mu? Saatlerce dört duvar bir odada tek başıma kaldım. Ben içerideyken televizyonlardan geçen altyazıları, ailemi düşündüm. İntihar etmek istedim. Biz böyle bir olayı hak etmedik. Ben geçmişte bir ilişki yaşamışım. O insanı tüm çıplaklığıyla sevmişim. Kürşat'ı bir daha hiç görmedim. Yaşadıklarımdan da pişman olmadım. Şöhretin bedelini böyle ödedim. Benim karşımda cumhurbaşkanı olsun, çöpçü olsun, kim olursa olsun fark etmez; insan olsun yeter. Cebindeki paranın, bulunduğu yerin değeri yok benim için. O yüzden bir insanı beğenmekte zorlanıyorum. Psikoloğa gitmedim. O bana gelsin ben onu tedavi edeyim.

* Ne yapıyorsunuz peki çok bunaldığınızda?
O zamanlar oyuncaklarıma sarılıp uyumuştum. Bunaldığımda spor yapıyorum. Manavgat'taki çiftliğime gidip köpeklerimle koşuyorum ya da tüfeğimle atış yapıyorum. Sanatla, müzikle, siyasetle uğraşıyorum.

EVLİLİK ŞİMDİLİK ÇOK UZAK

* Hayatınızda biri var mı?
Hayır. Etkilendiğim biri de yok. İşimi gücümü bırakıp hayatımı bir adama feda edemem. Bir kadın için ekonomik özgürlüğünü eline almak çok önemli. Bugün Türkiye'de çok modern fahişe var. Fahişelik onla bunla, 100 adamla birlikte olmak, yatmak demek değildir. Bir adamın boyunduruğu altında yaşıyorsan da bu böyledir. Bu yüzden kadın ekonomik özgürlüğünü eline almalı.

* 60 yaşında ya da sizden 10 yaş küçük biriyle birlikte olur musunuz?
Asla. Ben beklentilerimi biliyorum. Bu saatten sonra çocuk mu bakacağım? Ben kendi ayakları üzerinde duran, bir gün çalışmayınca bunalıma giren bir kadınım. Holding gibi olmuşum. Ama anne olmayı çok istiyorum. Çocuk yapmak için evlilik şart. Şimdilik evlilik benden çok uzak. Ama belli de olmaz. 3 ay sonra karşınıza çıkıp "Ben aşık oldum, evleniyorum" diyebilirim.

ESİN ÖVET - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Gün boyu atv seyredeceksiniz
 'Sabun köpüğü olmak istemem
 Hülya Avşar'ın şarkıcılığına şapka çıkarmam!
 Bu saatten sonra çocuk bakamam ben!
HAKAN & UTKU
İlk cinsel deneyimini anlatmanın dayanılmaz...
SEDA KAYA GÜLER
Giden gidene!
Yeni yıldan birkaç gün önce bir partide...
Tek hedefim kalıcı olmak!
Tek hedefim kalıcı olmak!
'Maximum' adlı ilk albümü piyasaya çıkan Murat Boz, müziğe dair...
Tiyatrocu sevgilisi Ece'ye ilham verdi
Tiyatrocu sevgilisi Ece'ye ilham verdi
Podyumların çapkın mankeni Ece Gürsel, adını sır gibi sakladığı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.