Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kıyafeti tamamlayan en önemli aksesuarlardan biri olan ayakkabı, şıklığına önem veren babalar için ideal bir hediye. Sandaletlerden spor ayakkabılara, loaferlardan terliklere kadar pek çok seçenek de var.
Babanızın ayakkabı numarasını ve ne tarz modelleri beğendiğini biliyorsanız, sizin için önerilerimiz var. Divarese'nin yaz koleksiyonunda, beyaz, taba ve kahve tonları hakim. Özel yıkamalı, süet ve antik derinin kullanıldığı modeller, tam sıra dışı babalara göre. Rahatlığına önem veren babalar için lastik tabanlı spor ayakkabılar, şık tasarımlarla özel seçeneklere dönüşmüş. Rahatına düşkün ve aynı zamanda modanın takipçisi babalar için plaj keyfini şıklaştıracak parmak arası terlik ve sandalet modelleri de var. Harvey Nichols İstanbul'da ise giyimde kaliteye önem veren babalar için pek çok seçenek bulunuyor. Örneğin el işçiliğini birinci sınıf derilerle harmanlayan To Boot New York'un yeni sezon ayakkabıları, kendine özgü tarzı ile hoş bir hediye olabilir.

Şehir yaşamı için tasarlanan bir model istiyorsanız, Aldo'ya uğramalısınız. Üzeri bantlı loaferlar ve ince esnek tabanlı şık ve spor modeller yeniden yorumlanıyor. Marin temasının bilinen günlük şık spor ayakkabıları lacivert rengiyle süet ile püsküllü ya da püskülsüz olarak üretildi. Rahat sandalet ve terlikler de bu sezon dikkat çekerken, açık renk deri materyallere de ağırlık verilmiş. Takım elbise ayakkabıları ise, ağırlıklı siyah ve gri tonlar ile karşımıza çıkıyor.

ÖZEL KAMPANYALAR

Babasıyla bir örnek giyinmek isteyenler için Camper'da pek çok seçenek var. Camper modellerinin birebir aynılarının çocuklar için Camper Kids modelleri de yapılmış. Yani hem babalara hem de çocuklarına geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Hareketli yaşam tarzını seven babalar için hazırlanan Locus Barcelona modeli, modaya uygun bir spor ayakkabı. Imar, yeni şehir denizciliği ayakkabısı olarak ortaya çıktı. Bir Camper klasiği olan Pelotas koleksiyonuna bu sezon Pelotas Persil ve Pelotas Tenn adlı iki yeni stil eklendi. Ve en nostaljik şehirliler için hazırlanan Pelotas, retro tarzın günümüze uyarlandığı bir model.

2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda 'sualtı' temasını işleyen Diesel'de sualtı dünyasının berraklığına ve parlak renklerine sahip ayakkabılar bulunuyor. Rugan, klasik kesimli deri ve spor tasarımlı boğazlı deri ayakkabılardan biri babanızın zevkine göre.

Bazı markalar, Babalar Günü'ne özel kampanyalar da hazırlıyor. Örneğin Matraş'ta kemerler, cüzdanlar, çantaların yanı sıra birbirinden şık ve rahat ayakkabılar bulabilirsiniz. 16 Haziran'a kadar tüm ürünlerde yüzde 20 indirim var. Yeşil'de ise Babalar Günü'ne özel olarak 60 farklı üründe 16 Haziran'a kadar özel bir fiyat kampanya başlattı. Babanız için seçtiğiniz bu ayakkabılar 69.90 YTL.


SAHİLDE ŞIKLIK
Deniz kenarında rahat etmek isteyenlere de önerimiz var. Havaianas'ta babanız için günlük kullanıma uygun Casual modelinden, geniş tabanları ve yeni teknolojisiyle dikkat çeken Wave modeline, üzerinde zar desenleri ile bir trend oluşturacak Optic modelinden daha birçok şık modele kadar geniş bir ürün yelpazesi bulabilirsiniz. Havaianas; Boyner, YKM, Penti, Divarese ve Joker Maxitoys Mağazaları'nda satılıyor. İlginç tasarımları ile dikkat çeken Crocs, rahatlığına düşkün babalar için. Off-road, Cayman ve Athens modelleri yaklaşan sıcak günlerde işlevsel bir hediye olabilir. Yine kullanışlı ve konforlu bir hediye isteyenler, Ceyo'ya göz atabilir. Taraftar babalar içinse Twigy'nin parmak arası terlikleri, üç büyük takımın renkleri kullanılarak tasarlanmış.

Sportif babalara

Nike
'ın ilk modellerini yeni teknolojilerle günümüze taşıyan ve ikon haline gelen Dunk ayakkabılar, kendi tarzını yaratmak isteyen sportif babalar için nostaljik bir alternatif sunuyor. Ayakkabının gözenekli dili ve yamaları ayakların hava almasını sağlarken, yekpare orta taban parçası tüy kadar hafif bir dolgu hissi veriyor. Babasına spor ayakkabı almak isteyenler Reebok'ın farklı modellerini de tercih edebilir. Ayak sağlığına önem veren M.P, Sport Casual, Casual, Canvas gibi günlük modelleriyle dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra hafta sonu veya spor yaparken kullanmak için de pek çok model var.

Converse ayakkabı koleksiyonu yazın gözde renklerini barındırıyor. Şehirde veya hafta sonu gezilerinde babanızı hem şıklık hem de rahatlık ile buluşturan modellerin farklı renk alternatifleri mevcut. Lifestyle modeli beyaz rengiyle yaz mevsimini müjdelerken, Extensions grubuna ait kahverengi model ise keten kumaşın rahatlığını sunuyor.