Maç Sonuçları

Sorun ben olsam!

Taraftarın tepkisinde haklı olduğunu söyleyen Ersun Yanal, “Sorun ben olsam çözmek kolay olurdu. Devre arasında Trabzonspor için gereken yapılacak” dedi

Giriş: 02 Aralık 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 02 Aralık 2016, Cuma 00:58
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, mağlubiyet sonrası her şeye rağmen takımın toparlanacağını söyledi. Yanal, "Klasik atak aksiyonlarımızı yapmamıza rağmen bir türlü golü atamadık. Pozisyon var, şut var, tek problem çizginin ötesine topu geçirememek. Olmayan pozisyonlardan gol yedik. Oyuncularımız ve biz bu olumsuzlukları değiştirmek için çaba harcıyoruz. Futboldaki haklılık skorun üretilmesi. Maalesef skor üretemiyoruz. Taraftar tepkisinde haklı... Biz de onları mutlu etmek isteriz ancak işler istediğiniz gibi gitmiyor. Sorun ben olsam çözmek kolaydı. Devre arasında bir takım girişimleri yapmak istiyoruz. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirecek çabamız sürecek" diye konuştu.

Uğur: Tüm sorumluluk bizde
Trabzonsporlu oyuncu Uğur Demirok, mağlubiyetin ardından tüm sorumluluğun takıma ait olduğunu söyledi. Uğur, "Takımı bu duruma biz getirdik. Biz bu sorumluluğu alırız. Takımı düşürdüğümüz yerden yine çıkaracağız. Biz korkmuyoruz yapacağız bunu. Bir veya birkaç kişi sorumlu değil, tüm takım olarak sorumluyuz bu durumdan" dedi.