2018 Dünya Kupası'na 5 gün kaldı

Giriş Tarihi: 09.06.2018 00:38 Güncelleme Tarihi: 09.06.2018 00:47
2018 Dünya Kupası'na 5 gün kaldı
Arjantin'de Lanzini depremi!..
Arjantin Futbol Federasyonu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sabah antrenmanında Lanzini'nin ön çapraz bağlarının koptuğunu ve Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda oynayamayacağını açıkladı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen Lanzini, geçen sezon 27 maçta oynadı ve 5 gol attı. 2018 FIFA Dünya Kupası'nda İzlanda, Hırvatistan ve Nijerya ile D Grubu'nda yer alan Arjantin, 16 Haziran'daki ilk maçında İzlanda ile karşılaşacak.

?Rose'un isyanına Prens'ten destek
İngıltere Milli Takımı sol beki Danny Rose, ırkçılıkla ilgili yaşadığı kaygı ve depresyon yüzünden ailesini Rusya'ya götüremeyeceğini ifade ederek İngiltere gündemine oturmuştu. Medyadan tam destek alan Tottenham'ın oyuncusuna bir mesaj da Prens William'dan geldi. Geçen ay kraliyet düğünüyle dünya evine giren William, Rose'u bizzat arayarak, "Yaptığın çok cesurcaydı, depresyonda olmak ve bunu söyleyebilmek herkesin cesaret edebileceği bir şey değil" ifadelerini kullandı. Dünyada her 4 insandan biri depresyon sorunu yaşıyor ancak bunların büyük bölümü bu sorunlarını saklıyor.

?Suarez'e uyarı: Kimseyi ısırma!
Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Uruguay'da takımın yıldız oyuncusu Luis Suarez'in 4 yıl önce rakibi Giorgio Chiellini'yi ısırmış olması akıllardan çıkmıyor. İdman çıkışı taraftarlara imza dağıtan oyunculardan birisi olan Suarez'e, genç bir çocuk, "Bu kez lütfen kimseyi ısırma, sen olmadan üst turlara çıkamayız" ifadelerini kullandı. Bu uyarı karşısında gülmekten kendini alamayan Suarez, genç taraftara söz verdi.

Salah'ın benzeri bile prim yapıyor
Irak'ın El- Zawraa futbol kulübünde forvet mevkiinde top koşturan Hüseyin Ali; siyah sakalı, kıvırcık saçları ve Liverpool formasıyla Mısırlı futbolcu Mohamed Salah'a benziyor. Bağdat'ta yaşayan 20 yaşındaki Ali, Salah'ın AC Roma'da oynadığı dönemde de onunla olan benzerliğinin farkında olduğunu ancak yapılan yorumları şaka olarak geçiştirdiğini anlattı. Salah'ın Liverpool'da yıldızlaşması ve 'tüm Araplar için bir numaralı futbolcu' olmasının ardından kendisinin de benzerliği üzerine odaklandığını söyledi.

?Vida'lı Hırvatistan Senegal'i yendi: 2-1
Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Hırvatistan ve Senegal karşı karşıya geldi. Vida'lı Hırvatistan, Moussa Sow ve Badou Ndiaye'li Senegal'i 2-1 mağlup etti. 48. dakikada İsmaila Sarr, Senegal'i öne geçirdi. Inter'in yıldızı Ivan Perisic, 63. dakikada frikik golüyle skoru 1-1'e getirdi. 78. dakikada Kramaric sahneye çıktı ve skoru 2-1'e taşıdı. Nagatomo'nun oynadığı maçta ise Japonya, İsviçre'ye 2-0 yenildi

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.