Dünya Kupası açılış töreni nefes kesti

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası görkemli bir törenle açıldı. Sahanın tamamı dev bir futbol topu haline getirilirken 81 bin kişilik statta futbolseverler ilk maça Robbie Williams’in şarkılarıyla ısındı

Giriş Tarihi: 15.06.2018 00:34 Güncelleme Tarihi: 15.06.2018 02:09
Dünya Kupası açılış töreni nefes kesti
Kupanın açılış töreni, sahanın üstüne kurulmuş futbol topu şeklindeki sahnede yapıldı. Tamamı dolan 81 bin kişilik Luzhniki Stadı'nda dünyaca ünlü isim Robbie Williams şarkılarıyla tribünleri coştururken, Tataristanlı opera sanatçısı Aida Garifullina ile de düet yaptı. Ardından Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo'nun da sahneye çıkmasıyla statta coşku doruğa çıktı.

PUTİN: BU SEVGİ BİZİ BİRLEŞTİRİYOR
Açılış töreninde konuşma yapan Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya'nın ilk kez ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası'na katılan tüm takımlara başarılar dileyerek "Rusya'ya hoş geldiniz" dedi. Putin, "Büyük, dostane, küresel futbol ailesini Dünya Kupası'nın başlaması dolayısıyla tebrik ediyorum. Futbol sevgisi, hepimizi birleştiriyor" diye konuştu.




Britanya'nın en ünlü ses sanatçılarından Robbie Williams, Dünya Kupası'nın açılış töreninde şarkı ve danslarıyla nefes kesti.


Tataristanlı opera sanatçısı Aida Garifullina, dev bir Anka kuşunun üstünde sahneye gelerek Robbie Willams ile şarkılarını seslendirdi.

?
Real Madrid efsanesi Casillas kupayı sahaya bir Rus modelle getirdi.


Brezilyalı efsane Ronaldo'nun, Rus çocukla sahaya çıkışını bütün stat ayakta alkışladı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.