Bence Ronaldo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ronaldo mu Messi mi?" sorusuna yanıt verdi: Bence Ronaldo

Giriş Tarihi: 19.06.2018 01:09 Güncelleme Tarihi: 19.06.2018 06:30
Bence Ronaldo
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.'de (TUSAŞ) düzenlenen "Gençlik ve Teknoloji Buluşması" programında gençlerin sorularını yanıtladı. Dünya Kupası hakkında değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Messi ve Ronaldo arasındaki tercihini de söyledi. İşte Erdoğan'ın yaptığı çarpıcı açıklamalar:
Almanya ilk maçta mağlup oldu. İş biraz sıkıntıya düştü. Bütün güçlü olan takımlar şu anda kaybediyor. Almanya yenildi. Brezilya'nın hali ortada. Meksika acayip yendi Almanya'yı. Bundan sonra böyle devam ederler mi bilemiyorum. Portekiz ilk maçta berabere kaldı ve ben Crisitano Ronaldo'ya hayranım.
Messi mi Ronaldo derseniz? Ronaldo'yu çok daha farklı görüyorum. Hele hele İspanya maçında hat-trick yapması çok önemliydi. Frikik zaten tartışılmaz. Her babayiğidin harcı değil. O maçta Ronaldo'nun performansı ve karakteri, inancı, hele hele Filistin meselesindeki karakteri... Bunlar çok önemli. Onun için alkışlıyorum.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.