Dünya Kupası’ndan kısa kısa

Giriş Tarihi: 19.06.2018 01:51
Dünya Kupası’ndan kısa kısa
Kılıbık arkadaşa maketli destek!
Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'na gitmek için eşinden izin alamayan Meksikalı futbolsevere, arkadaşlarından ilginç bir jest geldi. 'Anca beraber kanca beraber' diyerek arkadaşlarının bire bir ölçüsünde kartondan maketini yaptırıp, gittikleri her yere onu da götürdüler. Meksikalı futbolsever, maketi ile Rusya'da büyük ilgi görürken, sosyal medyada da fenomen oldu.

Uçakta yangın paniği
Dünya Kupası'nda korkutan bir haber geldi. Suudi Arabistan'ı Uruguay maçı için Rostov'a taşıyan uçak havadayken kanattan alevlerin yükselmesinin ardından acil iniş yapmak zorunda kaldı. Motordaki teknik arızadan dolayı yaşanan problemin ardından uçak tehlikesiz şekilde piste inmeyi başardı.

Formayı çocuklarıma aldım
Uruguaylı Cavani, Mısır'la oynadıkları maçta yedek soyunan Salah'ın formasını karşılaşma sonrası almıştı. 31 yaşındaki futbolcu bunu, "Çocuklarıma hediye aldım. Onların beğendiği bir yıldız" diye açıkladı

Salah iyi oyuncu ama yıldız değil!
Rusya Milli Takımı'nın Villarreal'de oynayan yıldızı Denis Cheryshev'in babası eski futbolcu Dimitri Cheryshev, bugün Mısır ile oynanacak maç öncesi Salah'ı hedef aldı. Baba Cheryshev, "O çok iyi bir oyuncu ama dünya yıldızı değil. Altın ayakkabıyı alması imkansız. Salah'ı Liverpool çok iyi kullanıyor. Mısır Milli Takımı'nda durumu farklı" dedi.

27 dakikada meşhur oldu
İzlanda Milli Takımı'nın Almanya 2. Lig ekibi Sandhausen'de forma giyen oyuncusu Rurik Gislason, Arjantin'e karşı oynadıkları maçta son 27 dakikada oyuna girmesine rağmen dikkat çekti. 30 yaşındaki futbolcu, yakışıklılığıyla dikkat çekerken Instagram'da bir günde 250 bin takipçi kazandı.

Makarna kafalı Neymar
Brezilya'nın dünyaca ünlü yıldızı Neymar, İsviçre ile 1-1 berabere kaldıkları maçta yeni imajıyla olay oldu. Neymar'ın ön kısmını uzatıp sarıya boyattığı saçları pek de beğenilmedi. Yorumlarda yıldız futbolcunun saçlarının makarnaya benzediği şeklinde yorumlar yapıldı. Neymar'la dalga geçenler arasında eski futbolcu Cantona da yer aldı.

Knudsen'e bebek jesti
Danimarka Milli Takımı oyuncularından Jonas Knudsen, takım arkadaşları tarafından güzel bir jestle bir günlüğüne ülkesine uğurlandı. Peru maçı esnasında bir kız çocuğu doğan Knudsen için arkadaşları hemen bir jet kiraladı ve masraflarını kendi aralarında paylaştı. Jonas, Danimarka Futbol Federasyonu'nun izniyle bir günlüğüne ülkesine gidip kızıyla tanıştı. Başarılı oyuncu bugün ekibe geri katılacak.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.