İngiltere Kralı Kane

Tottenham formasıyla Premier Lig’i sallayan Harry Kane, Dünya Kupası’nda da Tunus önünde yaptığı dubleyle Ada ekibini sırtladı

Giriş Tarihi: 19.06.2018 19:31
İngiltere Kralı Kane
İngiltere, çok zorlandığı maçta Tunus'u Harry Kane'in son dakika golüyle 2-1 yendi. Maça iyi başlayan Ada temsilcisi, 11. dakikada öne geçti. Young'ın sol kanattan kullandığı köşe atışında iyi yükselen Stones'un kafa vuruşunu Tunus file bekçisi Hassen çeldi ama Kane olması gereken yerdeydi ve İngiltere'yi öne taşıdı: 1-0. Tunus, Walker'ın ceza sahasında Ben Youssef'e yaptığı acemice müdahale ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Sassi, 35'te durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı bu sonuçla biterken, ikinci 45 dakikada İngiltere istediği pozisyonları yakalayamadı. Dünya Kupası'ndaki sürprizlere bir yenisi eklenecek denirken, 90+1'de yine Kane sahneye çıktı... Kane, kornerden gelen ve Maguire'ın kafasından seken topu, uzak direkte kafa vuruşuyla ağlara yolladı: 2-1.

15
Kane, İngiltere formasıyla 25 maçta 15 gol attı. İngiltere adına ilk 25 maçında Kane'den daha skorer olan son isim 20 golle Lineker'di.

HARRY KANE'İN TUNUS KARNESİ
Top kaybı: 3
Yapılan faul: 1
Pas yüzdesi: %60
Toplam şut: 2/3
İkili mücadele: 5/12

Tunuslu Sassi'nin attığı penaltı golüyle birlikte İngiltere, Dünya Kupası'nda kalesine gelen son 13 isabetli şutta dokuz gol yedi.
İngiltere, Afrika ekiplerine karşı Dünya Kupası'nda oynadığı 7'nci maçta 4'üncü galibiyetini aldı. Ada temsilcisi, bu maçlarda hiç yenilmezken, üç beraberlik aldı.

?SİNEKLER İSTİLA ETTİ
Maçta oyuncular rakipleri kadar sahayı istila eden sineklerle uğraştı. Futbolcular ısınma sırasında sineklerden korunmak için özel bir sprey sıktı.

"UNUTULMAZ BİR GÜNDÜ"
"Maçın Adamı" seçilen Harry Kane, yaptığı açıklamada, "Her zaman aklınızın bir köşesinde olacak ve unutmayacağınız günlerden birisiydi. Son dakikaya kadar kazanmak için çalıştık" dedi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.