Maç Sonuçları

Kupada yarı final zamanı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, ligin formda ekibi Teleset Mobilya Akhisar’a konuk olacak. Büyük heyecan 20.30’da A Spor ekranlarında yaşanacak

Giriş: 27 Şubat 2018, Salı 00:00 Güncelleme: 27 Şubat 2018, Salı 01:39
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı bugün oynanacak Teleset Mobilya Akhisaspor-Galatasaray maçıyla start alıyor. Ligde şampiyonluk yarışı veren ve averajla yeniden liderlik koltuğuna oturan Aslan, kupada ilk kez yarı finale yükselen Ege ekibi karşısında avantaj arayacak. Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. A Spor'dan naklen ve HD kalitesiyle yayınlanacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 2 maç üzerinden oynanacak mücadeleyi geçen takım, Beşiktaş- Fenerbahçe eşleşmesinin galibiyle finalde karşı karşıya gelecek. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncularıyla yaptığı toplantıda bu sezon iki kupayı birden istediğini belirtti. Süper Lig'de son 3 maçını da kazanarak çıkış yakalayan Akhisarspor'da ise teknik direktör Okan Buruk, kupada mutlu sona ulaşarak tarih yazmayı hedeflediklerini söyledi.

5
Akhisar ile Galatasaray, Türkiye Kupası'nda 5. kez karşılaşacak. Geride kalan 4 müsabakada Galatasaray 2 kez rakibini mağlup ederken, 2 maç da berabere bitti.