Maç Sonuçları

Finale giden zorlu yol

Çeyrek final karşılaşmaları 9-10 ve 11 Şubat, yarı final maçları 16-17 veya 18 Mart tarihlerinde oynanacak Final yolundaki heyecan her zaman olduğu gibi ATV ile A Spor'dan canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek

Giriş: 16 Ocak 2021, Cumartesi 07:01 Güncelleme: 16 Ocak 2021, Cumartesi 08:30
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve olası yarı final eşleşmeleri, TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oldu. Kura çekiminde TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Milli Takımlar Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü Hami Mandıralı ve TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da hazır bulundu. Tek maç eliminasyon usulüne göre oynanacak ve VAR sisteminin kullanılacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmaları 9-10 ve 11 Şubat 2021, Yarı Final müsabakaları da 16-17 veya 18 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak, heyecan ATV ile A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Çeyrek finalde rakiplerini yenmeleri halinde yarı finalde karşılaşacak Fenerbahçe ile Beşiktaş'tan biri finali göremeyecek.

AVRUPA'YA GİTMENİN KISA YOLU
MILLI Takımlar Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü Hami Mandıralı ise şunları söyledi: "Kupada çok kaliteli maçlar oynanıyor. İnşallah hak eden de kupayı alır. Kısa yoldan Avrupa'ya gitmenin yolu kupadan geçiyor. Çok güçlü ve formda takımlar var. Tüm ekiplerimize başarılar diliyorum."

TURKUVAZ MEDYA'YA TEŞEKKÜR
TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop yaptığı açıklamada, "Türkiye Kupası beklentilerimizi karşılıyor. Tek maçlı sistem heyecan katıyor. Finali kazanmak demek Avrupa'ya gitmek demek. Üç maçta Avrupa'ya gidebilirsiniz. Ziraat Bankası'na ve Turkuvaz Medya'ya teşekkür ediyorum" dedi.