Maç Sonuçları

Konyaspor’a Gümrük şoku

Ligde fırtına gibi esen yeşilbeyazlılar, Türkiye Kupası’nda Karagümrük’e elendi. Uzatma bölümünde fişi çeken kırmızı-siyahlılar, çeyrek final biletini kaptı

Giriş: 09 Şubat 2022, Çarşamba 06:57
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük, normal süresi 4-4 biten maçın uzatmalarında İttifak Holding Konyaspor'u 5-4 mağlup edip çeyrek finale yükseldi. 7. dakikada İstanbul ekibi, Levent Mercan'ın golüyle öne geçti. 11'de skoru eşitleyen Ahmed Hassan, 21'de penaltıdan Konya'ya üstünlüğü getirdi. 28'de bu kez Ahmed Musa beraberliği yakaladı. 60'ta Konya'nın yeni transferi Amilton, kafayla durumu 3-2 yaptı. Borini 67'de 3-3'ü buldu. 80'de yine Borini, penaltıdan Karagümrük'ü öne geçirdi. 88'de Musa Çağıran maçı uzatmalara taşıdı. 101'de ise Emre Mor, çaprazdan yaptığı vuruşla sonucu belirledi: 5-4.

DEMİREL: BEN BÖYLE BİR MAÇ GÖRMEDİM
Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel şöyle konuştu: "Hem fiziksel hem de saha içi organizasyonu olarak ligin en iyi takımlarından biriyle oynadık. Hakem bile sakatlandı, öyle bir maç oldu. Viviano formasını çıkarmadan sıcak bir duş aldı. Hâlâ üşüyordu. Ben kendi kariyerimde de bu kadar uzun ve gollü bir maç hatırlamıyorum."