Maç Sonuçları

Kartal kontak kapattı

Siyah-beyazlılar, evinde oynadığı maçta baştan sona kadar üstündü ancak Rosier ile sadece 1 gol bulabildi. Konuk takım, Gavranovic ve Cardoso ile yarı final biletini kaptı. Rosier 90+3’te kızardı

Giriş: 03 Mart 2022, Perşembe 06:58 Güncelleme: 03 Mart 2022, Perşembe 08:41
MAÇA DAMGA VURAN POZİSYONLAR

PENALTI MI, SERBEST VURUŞ MU?
37.
DAKİKADA Kenan ceza sahasına girerken rakibin teması sonrası yerde kaldı. Siyah-beyazlılar penaltı bekledi. Ancak hakem Halil Umut Meler müdahalenin ceza sahası dışında olduğunu belirterek serbest vuruş verdi.



VAR UYARISIYLA KIRMIZIYI İPTAL ETTİ
80.
DAKİKADA Gavranovic, ceza sahası dışında Welinton'un omuzla müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Meler, bu pozisyonda Brezilyalı yıldıza kırmızı kart çıkardı. VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen Meler, kararını iptal edip topu Beşiktaş'a verdi.

TOPA ELLE TEMASTA 'DEVAM' DEDİ
Yine 80. dakikada Beşiktaşlı Necip Uysal ile Kayserisporlu Gavranovic'in mücadelesinde top, sarı-kırmızılı oyuncunun eline çarptı. Beşiktaşlı futbolcular penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

BATSHUAYİ YİNE SAÇ BAŞ YOLDURDU
11 gol ve 3 asistle ligde en çok skora katkı yapan 4. isim olmasına rağmen, kaçırdıklarıyla eleştirilen isimlerin başında gelen Michy Batshuayi, dün akşam da son vuruşlarda etkisizdi. Belçikalı yıldızın özellikle uzatmalarda bulduğu yüzde yüzlük pozisyonda ağları bulamaması büyük tepki çekti.

KARAMAN: SONU IYI OLAN HER ŞEY IYIDIR!
Kayserispor'un hocası Hikmet Karaman şunları söyledi: "18 günde Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile oynadık, kolay değil. Tur atladığımız için sevinçliyiz. Almanlar, 'Ende gut, alles gut' der. Yani sonu iyi olan her şey iyidir."

BENİ YETERİNCE değerlendiren var
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Önder Karaveli, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Futbolumuz bölüm bölüm iyiydi. Çok pozisyon yakaladık, atamadığımız için de elendik. Rakibimize ikinci yarıda tek pozisyonda golü verdik. Bundan sonraki hedefimiz ligi ikinci sırada bitirmek olacak" dedi. Deneyimli hoca performansıyla ilgili soruya da "Ben kendi performansımı değerlendirmeyeyim, yeterince değerlendirenler var" cevabını verdi.