Maç Sonuçları

Yolun sonu Antalya

Finali 25 Mayıs 2016'da yeni inşa edilen Antalya Arena Stadı'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplar dün yapılan kura çekimiyle belirlendi. İlk hafta maçları 15-17 Aralık'ta

Giriş: 08 Aralık 2015, Salı 00:00 Güncelleme: 08 Aralık 2015, Salı 05:17
ATV, A Haber ve A Spor'dan naklen yayınlanacak olan Ziraat Türkiye Kupası'nda 32 takımın yer aldığı gruplar, dün yapılan kura çekimi ile belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı. Finali 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü yeni inşa edilen Antalya Arena Stadı'nda oynanacak olan kupada gruplarda ilk hafta maçları 15-16 ve 17 Aralık'ta yapılacak. İlk iki sırada yer alacak ekipler çapraz eşleşmede son 16 turunda karşılaşacak.

NE DEDİLER?

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: Yol açısından zorlu maçlar çıktı. Hayırlısıyla kazasız maçlarımızı tamamlayacağız.
Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya: Fenerbahçe her kulvarda şampiyonluk hedefiyle mücadele ediyor. Umarım Türkiye Kupası'nı kazanırız.
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: Son 2 sezonun kupayı kazanan ve en çok bu kupayı alan takım olarak bu sene de tekrar Türkiye Kupası'nı kaldırmak istiyoruz.
Etimesgut Belediyespor Başkanı Hasan Kartal: Kupada ilk defa mücadele edeceğiz. Bizden korksunlar!
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ: Herkesin olduğu kadar bizim de gruptan çıkma şansımız var. Ve şansımızın yüksek olduğunu düşünüyo

İŞTE İLK HAFTA MAÇLARI:

Kupada 15-16-17 Aralık tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarının programı şöyle:

A Grubu:
Medipol Başakşehir-Şanlıurfaspor Bandırmaspor-Amed Sportif Faaliyetler
B Grubu: Büyükçekmece Tepecikspor-Bursaspor Eskişehirspor-Boluspor
C Grubu: 1461 Trabzon-Sivas Belediyespor Beşiktaş-Kardemir Karabükspor
D Grubu: Çaykur Rizespor-Bucaspor Aydınspor 1923-Mersin İdmanyurdu
E Grubu: Galatasaray-Akhisar Belediyespor Karşıyaka-Kastamonuspor 1966
F Grubu: Nazilli Belediyespor-Trabzonspor Gaziantepspor-Adanaspor
G Grubu İnegölspor-Etimesgut Belediyespor Torku Konyaspor-Kayserispor
H Grubu Antalyaspor-Giresunspor Tuzlaspor-Fenerbahçe