Maç Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası

Ege temsilcisi, Süper Lig’in güçlü ekibi A.Gücü’nü dört golle geçerek kupada son 16’ya göz kırptı

Giriş: 07 Aralık 2018, Cuma 00:00 Güncelleme: 07 Aralık 2018, Cuma 08:03
Günün sürprizi Bodrum'dan
İkinci Lig takımı Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Ankaragücü'nü 4-2 yenerek rövanş için büyük avantaj yakaladı. Ege ekibi, evinde oynadığı karşılaşmada Orhan Aktaş, Harun Kavaklıdere, Emre Şahin ve Celal Dumanlı'nın golleriyle kazanmasını bildi. Konuk ekip ise Mahmut Akan ve Alihan Kubalas ile rakip kaleyi iki kez havalandırmasına rağmen, sahadan mağlubiyetle ayrılarak turu tehlikeye soktu.

F. Karagümrük: 1 Akhisarspor: 4
AKHISARSPOR, deplasmanda 2. Lig temsilcisi Fatih Karagümrük'ü 4-1 yenerek, Türkiye Kupası'nda turu büyük ölçüde garantiledi. Olimpiyat Stadı'ndaki maçta konuk ekibin gollerini Bokila, Onurcan, Regattin ve Larson attı. Ev sahibi takımın tek sayısı ise Emir Gökçe'den geldi.

Yeni Malatya: 2 Etimesgut Beld: 0
YENİ Malatyaspor, sahasında konuk ettiği 2.lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Mayatya'nın gollerini 60. dakikada Boutaib ve 82. dakikada Eren Tozlu kaydetti. Ev sahibi ekip, Türkiye Kupası 5. turun rövanşı için büyük avantaj elde etti.

Paşa, avantajlı döndü
SÜPER Lig'de ikinci sırada bulunan Kasımpaşa, Türkiye Kupası'nda 2. Lig ekibi Menemen Belediyespor'a konuk oldu. Sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan İstanbul ekibi, mücadeleyi 2-1 kazandı. İlk yarı golsüz sona ererken, 55. dakikada Özgür Çek Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. 60. dakikada sonradan oyuna giren Veysel Sarı, attığı golle skoru 2-0 yaptı. Menemen Belediyespor, 86. dakikada Okan Baydemir'in golüyle farkı bire indirse de Mustafa Denizli'nin öğrencileri, İstanbul'a avantajlı döndü.