Maç Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin konuğu Başakşehir

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bu akşam başlıyor. Süper Lig'de Galatasaray'a kaybederek liderliği kaybeden Fenerbahçe, Başakşehir'i eleyerek yarı finale yükselmek istiyor. Başakşehir ise kupada tur atlayarak kötü gidişe dur demek istiyor. İşte kritik maç hakkındaki son bilgiler...

Giriş: 09 Şubat 2021, Salı 10:58 Güncelleme: 09 Şubat 2021, Salı 19:02

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan ATV ekranlarında başlıyor. Ezeli rakibi Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda yaralarını sarmak istiyor. Fenerbahçe - Başakşehir maçı bu akşam saat 20:45'te başlıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki karşılaşma bu akşam 20:45'te başlayacak. Pandemiden dolayı değişen statü gereği çeyrek final turu da tek maç olarak oynanıyor. Ülker Stadyumu'ndaki müsabaka heyecan fırtınasına sahne olacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda maçlar salı, çarşamba ve perşembe akşamları oynanacak.

4 karşılaşma ATV ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe, evinde Başakşehir'i ağırlarken Galatasaray, Alanya deplasmanına konuk olacak. Sivasspor - Antalyaspor maçının dışında Konyaspor ve Beşiktaş Pazar akşamından sonra yeniden kozlarını paylaşacak.

MESUT ÖZİL 11'DE BAŞLAYACAK MI?

Fenerbahçe'ye dair son gelişmeleri A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul aktardı.

Ahmet Selim Kul: "Fenerbahçe kısa bir sonra artık son maç toplantısını yapacak. Sarı-lacivertlilerde 4 önemli eksik var. Orta sahada özellikle eksikler mevcut. Luiz Gustavo Hatayspor maçında sakatlanmıştı. İrfan Can Kahveci Başakşehir'in Hatayspor'un oynadığı maçta sakatlanmıştı. Pelkas yavaş yavaş saha çalışmalarına başladı ama onun da bugünkü kadroda yer almasını beklemiyoruz. Perotti'nin zaten uzun süreli bir sakatlığı var. Tisserand sakatlığı geçti ve saha çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilernasıl bir 11'le maça çıkacak. Mesut Özil ilk 11'de oynayacak mı? Bu sorular merak ediliyor. Mesut Özil'in bugün de süre almasını bekliyoruz, daha fazlasını süre almasını bekliyoruz ama 11'de başlama ihtimali çok yüksek olarak görmüyoruz. Fenerbahçe yine bir Başakşehir maçıyla çıkışa geçmek istiyor."

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI ATV'DE!

Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması Salı akşamı 20:45'te başlayacak. Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Hatayspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Pelkas'ın Başakşehir karşısında kadroda olması bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL İLK 11'LER...

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Novak, Ozan Tufan, Sosa, Pelkas, Osayi, Valencia, Thiam

BAŞAKŞEHİR: Mert, Ömer Ali, Ponck, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, Youssouf, Giuliano, Deniz Türüç, Junior Fernandes, Crivelli

Kupada dev maç! Fenerbahçe Başakşehir'i ağırlıyor...