METİN SEVER
Farklı bir Türkiye falı
BAYKAL: YİNE ALÇAKTAN UÇACAK
Ancak durum burada da parlak gözükmüyor. Yengeç burcu olan Baykal'ın, Harita Kadastro Müdürlüğü çıkışlı astroloji haritası bu sene de fazlasıyla engebeli. Bu arazi 4x4'le bile aşılamaz. Yine bir tank desteği gerekebilir. Rivayet o ki, Baykal'ın doğum saati karıştığı için bu sene de yükselen burcundan fayda yok. İktidar, yani yükseklik korkusu sürecek. Arızaları şarj cihazını yaptırmadığı için pozitif enerji yüklemesi bu sene de yapılamayacak. Yine gergin bir yıl. Yine 'Nuh deyip peygamber dememeyi', laiklik ve devrim yasalarının gereği sayacak. Sırf gıcıklık olsun diye kırmızı ışıklarda durup Kılıçdaroğlu ile kılıç kalkan oynayacak. Yangına körükle gitmeye devam edecek. Baykal'ın uğurlu taşı 'Fred Çakmaktaş', uğurlu sayısı ise ok biçimindeki 6.
BAHÇELİ: AÇILIM UYKUSUZLUĞU ÇEKECEK
Oğlak burcu olan Bahçeli ise bu sene özellikle Nisan'dan sonra yani Merkür açılıma girdiği zaman zor anlar yaşayabilir. 'İçine kapanık' ruh hali yüzünden sağlık sorunlarıyla karşılaşabilir. Tansiyonu yükselecek, çevresindekilerin tansiyonunu yükseltecek. Büyük ihtimalle doktorunun 'dışa açıl, korkma' önerilerini dinlemeyecek. Açılım tutarsa korkusuyla uykuları kaçacak. Aşk hayatında da bir değişiklik olmayacak. Baykal'la flörtünü sürdürecek. Birbirlerinden ayrılmayacaklar. Ancak bu sene de bir izdivaç gözükmüyor. Uğurlu taşı Orhun anıtları. Uğurlu sayısı ise ışık halindeki 9.
ERDOĞAN: 'TWO MİNUTE' DİYEBİLİR
Balık burcu olan Tayyip Erdoğan için Jüpiter yörüngeye oturdu. 12 ay boyunca dikkatli olması gerekiyor. Çünkü Balık ay burcunda kalmaya devam edeceği için girişim yapma isteği devam edecek. Bu da ev içi ilişkilerde sıkıntıları artıracak. Böyle durumların birinde 'one minute'ten sonra 'two minute'le yeni bir çıkış arayabilir. Ayrıca bu yıl da dışa dönük olacak. Ancak yaratıcılığını öne çıkarması ve başarılı olmak için kararlı olması gerekiyor. Uğurlu taşı beş taş, uğurlu sayısı yüzde 47.
BAŞBUĞ: EN SEVDİĞİ HAYVAN KÖSTEBEK
İlker Başbuğ bir boğa. Zor bir yıla başlayacak. Sosyal hayatı hareketli geçecek. Firkateynde basın toplantısından sonra bu sene paraşütte veya at üstünde basın toplantıları düzenleyebilir. Birlikte çalışacağı kişilerin düşüncesiz hareketleri yüzünden dolaylı olarak zarara uğraması mümkün. Bu yıl en sevdiği hayvan köstebek olacak. Ve yılın büyük kısmında köstebek peşinde koşacak. Uğurlu taşı nişantaşı, uğurlu sayısı ise generallerin kazıklı 4'ü.
TÜRKİYE: OLMAK YA DA OLMAMAK
Siyasi aktörleri bu halde olan akrep burcundaki Türkiye'nin ateşi hiç eksik olmayacak. Ateş düşmezse, ağır bir travma sonucu başı sıkışan akrep gibi kendi kendini öldürebilir. Düdüklü tencerenin kapağı açılırsa, selamet... Uğurlu taşı: Böbrek taşı. Uğurlu sayısı: 13
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.