Gazze'den dünyaya böyle seslendi: Çocuklarımız kadınlarımız ölüyor korkmuyoruz! Ümmet bizi yalnız bıraktığı için ağlıyoruz
İsrail'in bombalarıyla yerle bir olan Gazze'nin enkazından her gün onlarca çocuğun cesedi çıkarılıyor. Şehirde elektrik ve su kesildi. 1537 kişi hayatını kaybetti. İsrail zulmünün altındaki bir Filistinli ise Gazze'den dünyaya böyle haykırdı. "Çocuklarımız ve kadınlarımız ölüyor. Yemin ederim korkmuyoruz" diyen Filistinli, " Allah şahit olsun yemin ederim ümmetin bizi yalnız bıraktığı için ağlıyoruz." ifadelerini kullandı.
Hamas'ın saldırısıyla başlayan İsrail Filistin çatışmasının 7. gününde İsrail, Gazze'de neredeyse hiçbir şey bırakmadı. Saldırılarda yüzlerce çocuk ve kadın hayatını kaybetti. Bombalar altında kalan şehirden dünyaya seslenen Filistinli bir vatandaş ise şu mesajları verdi.
ÜMMETİN BİZİ YALNIZ BIRAKTIĞI İÇİN AĞLIYORUZ
"Onlara söyleyin, çocuklarımız kadınlarımız ölüyor. Yemin ederim korkmuyoruz." diyen Filistinli, "Allah şahit olsun yemin ederim ümmetin bizi yalnız bıraktığı için ağlıyoruz. Sesimizi tüm dünyaya ulaştırın ifadelerini kullandı.
Gazze'den dünyaya mesaj: "Çocuklarımız kadınlarımız ölüyor" | Video
BUNLAR KORKU GÖZYAŞLARI DEĞİL
Filistinli vatandaş sözlerini şöyle sürdürdü, " Biz ölüyoruz. Bunlar korku gözyaşları değil. BU gözyaşları ümmet bizi yalnız bıraktığı için. Zayıf ve ölü bir ümmet. Hasbünallahü ve Ni'mel Vekil. Sizi affetmeyeceğiz. Ateş altından size bir mesajım var. Sesimizi tüm dünyaya ulaştırın."