Koalisyon güçleri DAEŞ'i Musul çevresinde vuruyor!

Büyükelçi Brett McGurk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Koalisyon güçleri, DAEŞ teröristlerini Musul yakınlarında Peşmerge güçlerinin de desteğiyle bombalıyor" dedi.

Koalisyon güçleri DAEŞ’i Musul çevresinde vuruyor!

Koalisyon güçlerinin Facebook hesabından yapılan açıklamada da, DAEŞ mevzilerinin Suriye ve Irak'ta vurulmaya devam edildiği vurgulandı ve tüm bombalamalara ilişkin ayrıntılı bilgiler verildi.

TOP VE ROKET ATIŞLARININ YANINDA...

Koalisyon güçlerinin Irak ordu birlikleriyle birlikte hareket ettiği belirtilen açıklamada, bu kapsamda 23 Mart günü de top ve roket atışlarının yanında, hava desteği de verildiği belirtildi.

BÜLENT KENEŞ'E 2 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

HAVA HAREKETINA TÜRKİYE DE KATILDI

Örgütün terör eylemleri ve saldırılarının engellenmesi için Suriye ve Irak'taki DAEŞ hedeflerinin vurularak imha edildiği vurgulanan açıklamada, Irak'taki hava harekatına Avustralya, Belçika, Kanada, Danimarka, Fransa, Ürdün, Hollanda, Birleşik Krallık ve ABD güçlerinin katıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Suriye'deki DAEŞ hedeflerinin vurulduğu hava harekatına da Avustralya, Bahreyn, Kanada, Fransa, Ürdün, Hollanda, Suudi Arabistan, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık ve ABD güçleri katıldı.


Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!