Mısır’da feci kaza: Yolcu otobüsü devrildi! 22 ölü

Mısır'ın Güney Sina vilayetinde yolcu otobüsü devrildi. Kaza nedeniyle ilk belirlemelere göre 22 kişi yaşamını yitirdi.

Mısır’da feci kaza: Yolcu otobüsü devrildi! 22 ölü
Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Mısır'ın El-Ahram gazetesinin haberine göre, Güney Sina vilayetindeki Dehab ile Nuveybe kentlerini birbirine bağlayan kara yolunda seyreden yolcu otobüsü, Saada bölgesi yakınlarında devrildi.

İlk belirlemelere göre, 22 kişi kaza yerinde yaşamını yitirdi, yaralanan 28 kişi ise hastanelere kaldırıldı.

Mısır Sağlık ve Nüfus Bakanı Halid Abdülgaffar'ın talimatıyla bölgedeki sağlık hizmetlerinde teyakkuz seviyesi artırıldı, olay yerine 20 ambulans sevk edildi.

Turistik bir bölgede meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşamını yitirenlerin uyruklarına ilişkin ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Haber Girişi Alperen Cengiz - Editör

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!