Pornocu yüzünden işinden oldu

Eski porno yıldızı, dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden Hewlett-Packard'ın CEO'su Mark Hurd'ün işini kaybetmesine neden oldu.

Jodie Fisher isimli aktris, Hewlett Packard'ın CEO'sunu tacizle suçlamış ve Hurd'un hesapları incelenmişti. İncelemeler sonucu 53 yaşındaki üst düzey yönetici Hurd'ün porno yıldızı ile ilişkisini gizlemek için harcama raporlarında oynamalar yaptığı ortaya çıkmıştı.

Bunun üzerine Hurd'ün istifasından sonra 50 yaşındaki porno ve televizyon yıldızı Jodie Fisher, yaptığı Hewlett Packard eski CEO'su Mark Hurdaçıklamada olaylardan dolayı çok üzgün ve şaşkın olduğunu belirtti.

Mark Hurd'ün cuma günü istifa etmesinden sonra, şirket yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Hurd'ün, Hurd ve HP'ye yönelik cinsel taciz suçlamaları ile ilgili soruşturma açılması üzerine istifa ettiğini belirtti.

HP'nin Hukuki İşler Müdürü Mike Holston yaptığı açıklamada, soruşturmanın, birkaç hafta önce HP'nin taşeron şirketlerinde görev almış eski bir kadın çalışanın, Hurd'ün kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçlamasından sonra açıldığını kaydetti.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!