Rusya’dan çarpıcı açıklama: “Ukrayna’ya gönderilecek birlikler askeri hedef olacak”
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, basın toplantısında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Zaharova, gündemde olan Epstein olayına ilişkin, "Batılı elitlerin, çocuklara hatta kendi çocuklarına nasıl davrandığını görüyoruz.” fadelerine yer verirken, Batılı askeri birliklerin Ukrayna’ya gönderilebileceğine ilişkin, “"Bu birlikleri meşru askeri hedef olarak göreceğiz." diye konuştu.
Zaharova, düzenlediği haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Epstein dosyaları olarak adlandırılan 3 milyondan fazla materyalin yayınlandığını hatırlatan Zaharova, "Batılı elitlerin, çocuklara hatta kendi çocuklarına nasıl davrandığını görüyoruz. Aslında onlar için fark etmiyor.
Yıllarca, çocuklara şiddet uygulayan, onları yozlaştıran ve bunu bir akış haline getiren insanlardan ne bekliyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Reşit olmayanlar da dahil bu yozlaşmanın kurbanlarını kullanarak siyasi kariyerlerini ilerletmek isteyenlerden bir şey beklenemeyeceğini vurgulayan Zaharova, "İşte onlar Kiev rejiminin arkasında duruyor.
İşte onlar Kiev rejimine çocukları, sivil halkı öldürmek için devasa fonlar veriyorlar. Hatta tıpkı (Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir) Zelenskiy'nin yaptığı gibi Ukrayna topraklarında insanların rızası olmadan organ naklini basitleştirerek organ ticaretini meşrulaştırıyorlar." ifadelerini kullandı.