SON DAKİKA| Katil İsrail'e karşı Gazze direnişinin sembolü olmuştu: Ebu Ubeyde şehit oldu
Son Dakika: Katil İsrail'e karşı Gazze direnişinin sembol isimlerinden olan ve soykırımı dünyaya haykıran Ebu Ubeyde şehit oldu. Hamas, Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin şehit olduğunu açıkladı.
Son dakika haberi: Hamas, Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Sinvar ve Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin şehit edildiğini duyurdu.
Hamas, yeni sözcünün yer aldığı bir video paylaşarak, Ebu Ubeyde'nin "ümmetin sesi" olarak şehadet makamına ulaştığını açıkladı.
ŞEHİT OLDUKLARINI DUYURDULAR
Kassam Tugayları, aralarında önde gelen isimlerin de bulunduğu bir grup liderinin şehit olduğunu duyurdu.
Paylaşılan görselde; Ebu Ubeyde, Muhammed Sinvar, Muhammed Şabane, Raid Saad ve Ebu Ömer el-Suri yer alıyor.

'DİRENİŞ KESİNTİYE UĞRAMADAN DEVAM EDECEK'
Kassam Tugayları, Ebu Ubeyde'den boşalan sözcülük makamına yeni bir sözcünün getirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, Ebu Ubeyde mahlası yeni sözcünün sadece bir görev devralmadığı, aynı zamanda "Ebu Ubeyde" lakabını ve onun temsil ettiği direniş mirasını da sürdüreceği vurgulandı. Ebu Ubeyde lakaplı yeni sözcü, kamuoyuna yönelik gerçekleştirdiği ilk hitabında direnişin kesintiye uğramadan devam edeceği mesajını verdi.
