Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

Kemal Kılıçdaroğlu, 2010 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin başına geçti. Tam 13 seçim kaybetti… Ancak yine de yenilgiyi kabullenmedi. Başarısızlığı nedeniyle istifası istenen Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kötü haber de sosyal medyadan geldi. Sosyal medyayı bile yönetemeyen CHP'nin mavi tiki silindi... CHP'nin eski sosyal medya yöneticisi Ali Sinan Acıoğlu, mavi tikin kaldırılmasını ti'ye alarak yönetimi eleştirdi: Profil resmi ile çok oynarsanız mavi tık gidiyor bu arada. Ne demiş büyükler... Kurcalama bozarsın!"

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.
01 Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

Seçimlerin ardından değişim krizinin yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde kavganın sonu gelmedi.

02 Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

Değişimcilerin baskılarına rağmen görevi bırakmayan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki bir an olsun dinmedi.

03 Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

Seçimlerde 13'üncü yenilgisini alan Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kötü haber de sosyal medya platformundan geldi.

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.
04 Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

Sosyal medya hesaplarını bile yönetmeyi beceremeyen Cumhuriyet Halk Partisi'nin resmi hesabındaki mavi tik silindi... Herkes, bu olayın sebebini merak etti. Cevap ise CHP'nin eski sosyal medya yöneticisi Ali Sinan Acıoğlu'ndan geldi.

05 Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

ESKİ YÖNETİCİ Tİ'YE ALDI!

Görevden Eren Erdem yüzünden alındığını söyleyen Ali Sinan Acıoğlu, CHP'deki liyakatsizliği gözler önüne serdi. Partide sosyal medya yönetimini bilmeyen isimlere görev verildiğini belirtti.

06 Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Mavi tık nereye gitti? Geçmiş olsun… İşten çıkarılırken bana, "Sosyal medyayı yönettiğini bilmiyorduk" diyen yöneticiye "İşimi düzgün yapmasam bilirdiniz" demiştim.

07 Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok kızdıracak gelişme: Sosyal medyayı bile yönetemiyorlar!

Kastım buydu işte… Profil resmi ile çok oynarsanız mavi tık gidiyor bu arada. Ne demiş büyükler: "Kurcalama bozarsın!" ifadelerine yer verdi.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!