SON DAKİKA | CHP’de ‘SABAH’ hazımsızlığı! Özgür Özel’den konuşanı susturun talimatı
Son dakika haberi: SABAH'a verdiği röportajda "Yolsuzluktan arının" diyen Kılıçdaroğlu'nun sözleri, CHP yönetimini alarma geçirdi. Özgür Özel ve ekibinin, kendilerince 'düşman' gördükleri yayın organlarına konuşup partiyi eleştirenlere karşı disiplin sürecini hızlandırma kararı aldığı öğrenildi.
Son dakika haberi: CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SABAH'a verdiği röportaj CHP yönetimini rahatsız etti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve ekibi, CHP'li belediyelere yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarında şüphelilere ısrarla sahip çıkarken, Kemal Kılıçdaroğlu, SABAH'a yaptığı açıklamada 'arınma' çağrısını yinelemiş ve parti yönetimini topa tutmuştu.
CHP lideri Özgür Özel ise 39. Olağan Kurultay'da yaptığı konuşmada, "CHP arınacaksa, bizi eskiye döndürmek isteyenlerden arınacak" diyerek muhalif kanada bir kez daha 'ihraç' tehdidinde bulunmuştu.
ÖZEL'DEN YENİ TALİMAT
"Hesap vermek her CHP'linin namus borcu" diyen Kılıçdaroğlu'nun SABAH'a manşet olan ifadeleri, parti yönetimini kırmızı alarma geçirdi.
Kulislere yansıyan son iddiaya göre genel merkez, kendilerince 'düşman' gördükleri gazetelere ve diğer yayın organlarına röportaj verip parti politikalarını sorgulayan isimlere karşı artık hızla disiplin süreçlerini işletecek.
MURATHAN YILDIRIM