SON DAKİKA | Murat Ongun ilişkim yok demişti! Tapeler ele verdi: Gizli kasalarla sır Sırbistan seferi
Son dakika haberi: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB'ye yönelik yürüttüğü yolsuzluk soruşturması kapsamında şüphelileri yakın markaja aldı. Onlarca usulsüz ihale aldıkları ve gizli kasa oldukları değerlendirilen Emrah Bağdatlı ve Hüseyin Köksal'ın şoförlerinin yanı sıra Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un şoförü Kadir Öztürk teknik takibe alındı. Takipte olan Öztürk'ün, 9 Şubat'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'dan dönen Murat Ongun ve eşi Zeynep Ongun'u İstanbul Havalimanı'ndan aldığı belirlendi.
Son dakika haberi: İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan ve suç örgütünün üst düzey yöneticisi olarak gösterilen Murat Ongun'un, örgütün gizli kasaları olduğu değerlendirilen reklam ihalecileri Hüseyin Köksal ve Emrah Bağdatlı ile birlikte şubat ayının ilk haftasında aynı uçakla Sırbistan'ın Belgrad şehrine gidip döndükleri belirlendi.
Savcılık, Murat Ongun'un ifadesinde "Tanıyorum ancak bir ilişkim yok." dediği Emrah Bağdatlı ve Hüseyin Köksal'la yaptığı "sır" Sırbistan seferinin perde arkasını araştırıyor.
TAPELER ELE VERDİ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB'ye yönelik yürüttüğü yolsuzluk soruşturması kapsamında şüphelileri yakın markaja aldı.
Kültür AŞ ve Medya AŞ'den onlarca usulsüz ihale aldıkları ve gizli kasa oldukları değerlendirilen Emrah Bağdatlı ve Hüseyin Köksal'ın yanı sıra Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un şoförü Kadir Öztürk teknik takibe alındı.
Yapılan teknik takipte Murat Ongun'un şoförü ile diğer şoför Serdar Hayırcı'nın yaptığı bir görüşme, ilginç bir detayı ortaya çıkardı.