SON DAKİKA | Partili kaynaklardan çarpıcı iddia! Kılıçdaroğlu ikinci FETÖ bombasını TBMM’de patlatacak
Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü TBMM'de grup kürsüsüne çıkarak tarihi bir konuşma daha yapmaya hazırlanıyor. Partili kaynakların iddiasına göre Kılıçdaroğlu, "CHP'deki FETÖ'cüler" itirafını bu konuşmasında biraz daha detaylandırmayı planlıyor.
Son dakika haberi: Bayramın son gününde genel merkeze gelerek partililere hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Aramızdaki FETÖ ajanlarını zamanında fark edemediğim için özür diliyorum. Dış odaklardan medet uman o gafilleri koynumda beslediğim için sizlerden özür diliyorum" itirafıyla gündemi sarsmıştı.
O günden bu yana kameraların karşısına geçerek resmi bir demeç vermeyen Kılıçdaroğlu, salı günü TBMM'de grup kürsüsüne çıkarak yeni döneminde 2. kez kamuoyuna hitap etmeye hazırlanıyor.
"İDDİALARIN ALTINI DOLDURACAK"
"Grup toplantısı krizi" ile boğuşmaya devam CHP'de bir yandan da Kılıçdaroğlu'nun kürsüye çıkması halinde hangi mesajları vereceği merakla bekleniyor.
Partili kaynaklar, Kılıçdaroğlu'nun bayramlaşma programında partililerden peş peşe farklı konularda özür dilediğini hatırlatarak, "Kemal Bey bunların altını mutlaka dolduracak.
Hiçbir sözü havada kalmayacak. Bunun başlangıcını da salı günü görme ihtimalimiz yüksek. FETÖ çıkışına ilişkin de yeni argümanlar paylaşabilir" değerlendirmesinde bulundu.
MURATHAN YILDIRIM