Taş atan çocuğa özel proje

Hakkâri Emniyet Müdürlüğü, polise taş atan, kanunsuz gösterilere katılan çocuklar ve gençlerin PKK'ya katılımları önlemek için "Evladım Hakkâri" adlı bır proje geliştirdi. Proje, "Evladıma Dokunma", "Evladımı vermiyorum" ve "Evladımı istiyorum" aşamalarından oluşuyor.
BİRİNCİ AŞAMA: Projenin ilk adımında folklor yarışması, Hakkari şampiyonlar ligi, 'piknik ve uçurtma şenliği ile Van gezisi düzenlenecek.
İKİNCİ AŞAMA: "Evladımı Vermiyorum" adıl ikinci aşamada toplumsal olaylara karışan 573 gencin ailesi ziyaret edilecek. Çocukların gösterilere katılmasına izin verilmemesi istenecek.
ÜÇÜNCÜ AŞAMA: "Evladımı İstiyorum" adlı aşamada, evlatları dağda olan yaklaşık 300 aile ile görüşmeler yapılacak. Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!