110 kişinin ifadesi alındı

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyı soruşturmak için 30 polisin görev aldığı 10 ekip oluşturdu.

Alınan bilgiye göre, Tatlıses'e yönelik silahlı saldırının fail ya da faillerinin yakalanabilmesi amacıyla başlatılan çalışmalarda Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde 8, MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemek için de 2 ekip olmak üzere 30 polisin görev aldığı 10 ekip kuruldu.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

TATLISES BİR DAHA ŞARKI SÖYLEYEBİLECEK Mİ?

TANIK TATLISES'İN VURULDUĞU ANI ANLATIYOR

SANAT CAMİASI TATLISES'E KOŞTU

TATLISES'İN DOKTORU KONUŞTU

Olayın 8-10 saniye kadar sürdüğü, Tatlıses'in saldırıdan kısa bir süre önce birileriyle fotoğraf çektirdiği ve bu kişinin de arandığı bildirildi.

Saldırıda kullanılan Kalaşnikof marka otomatik tüfekten çıkan mermi ve boş kovanlar ile daha önce herhangi bir nedenle polis kayıtlarına girmiş olan silahlarla karşılaştırıldığı kaydedildi.

Tatlıses'in korumalarının ''şüpheli'' konumunda bulunmadıkları, şu ana kadar olaya ilişkin 110 kişinin bilgisine başvurulduğu ifade edildi.

TATLISES'İN VURULMA ANI GÖRÜNTÜSÜ

HASTANE İÇİNDEN BİLGİ

FELÇ KALMA RİSKİ VAR

YAN ODADAKİ HASTA DAKİKA DAKİKA TWITTER'A YAZDI

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇAPKIN AÇIKLADI

Bu arada, Tatlıses'in şoförü Hakan Çalışkan ile korumaları emekli Özel Harekat polisi Mehmet Selami Aldemir ile polis memuru Uğur Mazlum'un konuya ilişkin yeniden bilgisine başvuruluyor.

OTOMOBİLE 4 KURŞUN İSABET ETTİ

TATLISES SUİKASTİNDE 3 İHTİMAL

TATLISES'İN YAN ODASI BOŞ ÇIKTI

"KALAŞNİKOFLA 50 METREDEN 11 KURŞUN SIKTILAR" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

URFA İBO İÇİN AYAKTA

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

TATLISES'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

HEDEF İBRAHİM ABİ'YDİ

MEDYUM KADIN: "TEHLİKEDE!"

TATLISES'İN OĞLU İLK KEZ KONUŞTU

HAYATI RİSKİ AZALDI MI?TATLISES'E SİLAHLI SALDIRI

BAŞBAKAN TATLISES'İN YOLLADIĞI MESAJI OKUDU