Eğitimine devam edemeyen gençlere müjde

Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, üniversitelerden kaydı silinen öğrencilere de müjde verdi. Başbakan Yıldırım, çeşitli sebeplerle üniversiteye devam edemeyen 500 bine yakın öğrenci olduğunu hatırlatarak, “Bu öğrencilere bir kereliğine üniversitelere dönme imkanı veriyoruz." dedi.

Eğitimine devam edemeyen gençlere müjde

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu'ndan müjdeler çıktı. Emekliden imar ile ilgili sorunlara kadar bir çok konunun masaya yatırıldığı toplantının ardından Başbakan Yıldırım müjdeleri bir bir sıraladı.

DİPLOMA ALMA FIRSATI

"500 bine yakın eğitimine devam edemeyen gençler oldu" diyen Başbakan Binali Yıldırım, bu öğrencilere de müjde verdiklerini belirterek şöyle konuştu: " (Üniversitelerden) Kaydı silinen öğrencilere tekrar kayıt yaptırma ve eğitimini tamamlayıp diploma alma fırsatı veriyoruz."

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!