FETÖ'nün katalog kızı konuştu! Evlendirilme ve sonrasını bir bir anlattı!
Fetullahçı Terör Örgütü'nün meşhur evlendirme katalogları gerçeği itirafçı katalog kızının ifadeleriyle hem evlilik hem de sonrasındaki süreci açık açık ortaya koydu.
ESKİ BİNBAŞI EŞİNE GELEN TALİMATLARI VE OKUL DÖNEMİNİ ANLATTI
Fetullahçı Terör Örgütü'nce (FETÖ) 2010'daki Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sızdırılmasına ilişkin davada itirafçı olan sanık M.M, örgütün, meslekten ihraç edilen eski binbaşı eşinden, 2015 Milletvekili Genel Seçimleri'nde HDP'ye oy verilmesini istediğini söyledi.
İşte çarpıcı itiraflar
1998 YILINDAN BERİ İÇİNDE
Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuksuz yargılanan ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen M.M, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandığı 1998 yılında FETÖ yapılanmasıyla tanıştığını belirtti.
"Önce bana örgüt içi evlilikten bahsettiler"
"HOCA DEDİĞİM KİŞİ GELDİ VE..."
Öğrencilik yıllarında FETÖ ile iltisaklı bir yurtta kaldığını anlatan M.M, mezun olmadan önce kendisine örgüt içi evliliklerden bahsedildiğini ve kendisinin de bu durumu kabul ettiğini ifade ederek, "Ankara'ya dönmeden evvel Erdoğan Hoca diye hitap ettiğim kişi bana, yapının istediğim taktirde beni evlendireceğini söyledi, ben de olabilir demiştim." dedi.