Halk TV'de Şeyda Taluk'tan AK Parti seçmeni hakkında skandal sözler

CHP yandaşı halk TV'de skandal sözler. Türkiye'nin koronavirüse karşı kenetlemesi gereken bu günlerde Halk Tv bir televizyonculuk rezaletine imza attı. Halk TV'de televizyon programına katılan Şeyda Taluk 'Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti'nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen' sözleriyle büyük tepki aldı.

Halk TV’de Şeyda Taluk’tan AK Parti seçmeni hakkında skandal sözler

CHP'nin kanalı Halk TV'de yeni bir skandal daha yaşandı. 20 Mart'ta yayınlanan ve Ayşenur Arslan'ın moderatörlüğündeki Medya Mahallesi isimli programa Faruk Bildirici ve Şeyda Taluk konuk oldu.

Halk TV'de canlı yayında skandal açıklama: Corona virüsü AK Parti'ye oy verenleri vuruyor! | Video

ŞEYDA TALUK REZALETE İMZA ATTI

Konuklardan Şeyda Taluk koronavirüs hakkında yaptığı konuşması sırasında 'Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti'nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen' sözleriyle rezalete imza attı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Yaşanan olan sosyal medyada büyük tepkiye neden olurken, kullanıcılar Şeyda Taluk'a tepki gösterdi.,

Türkiye'de (22 Mart 2020 Pazar) corona virüsü hasta sayısı 947'ye hayatını kaybeden sayısı 21'e yükseldi | Video

RTÜK harekete geçti! MİT mensuplarının kimliklerini deşifre eden Halk TV'ye ceza Halk TV'de ihanete ortak olan rezalet! MİT şehitlerini yayınladılar! Halk TV’den CHP’lilere dost kazığı