Son dakika haberi: Kılıçdaroğlu'nun 'Suç orgütü değiller' dediği gün skandal fotoğraflar ortaya çıktı
Tunceli'den gelen son dakika haberi gerçekleri ortaya çıkardı. Necmettin öğretmeni şehit eden katilin evinden yeni görüntüler geldi. İYİ Parti ve CHP ile anayasa çalışması yaptıkları gündemiyle tartışmaların odağındaki HDP'de dün ortaya çıkan bir görüntü tepkiye neden oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Biz herkesle görüşürüz. HDP'yi suç örgütü gibi göstermeye çalışıyorlar" açıklamasının üzerinden saatler geçmişti ki çok tartışılacak fotoğraf ortaya çıktı. Necmettin öğretmenin katilinin evinden gelen görüntüler şoke etti. HDP'de kritik isimler son dakika haberine görebakın nerede ortaya çıktı.
SON DAKİKA HABERİ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "HDP'yi suç örgütü gibi görüyorlar" açıklamasının üzerinden henüz saatler geçmişti ki HDP'den yine tepki çeken bir skandal haberi geldi. HDP'li milletvekili ve Tunceli il teşkilatı yöneticileri, Necmettin öğretmeni haince katleden terörist İsmail Sürgeç'in evine gitti. Terör yandaşları, 10 Kasım'da öldürülen azılı teröristin ailesine taziyede bulundu. İşte skandala ilişkin SABAH'ın ulaştığı son dakika görüntüleri ve detaylar;
HDP Tunceli il teşkilatı ve milletvekili, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit olduğu hain saldırının talimatını veren ve operasyonda öldürülen teröristin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
SON DAKİKA HABERİ ALÇAK ZİYARETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Tunceli HDP İl Örgütü'nün önceki gün organize ettiği taziye ziyaretine HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, HDP İl Eşbaşkanları Nurşat Yeşil ile İbrahim Kasun da katıldı. HDP'liler, terörist İsmail Sürgeç'in ailesine ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirip başsağlığı diledi.
PKK KANALINDA YAYINLANDI!
PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı (ANF) da HDP'lilerin alçak ziyaretini "HDP'lilerden HPG komutanı Sürgeç'in ailesine ziyaret" başlığıyla duyurdu.
HAİN SALDIRININ TALİMATINI VEREN İSİM
Yılmaz Botan kod adlı PKK'lı terörist Sürgeç 10 Kasım'da Tunceli Ovacık ve Pülümür ilçeleri üçgenindeki Ahpanos Vadisi'nde düzenlenen son dakika operasyonunda kuryesiyle birlikte öldürüldü. 10 milyonluk kırmızı kategoride aranan sözde Dersim saha sorumlusu Sürgeç'in, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın kaçırılıp, öldürüldüğü olayın talimatını verdiği ortaya çıkmıştı.