Aşı rekortmeni Meryem hemşire konuştu: "Bakanımızın paylaşımıyla gurur duydum”
Mersin Şehir Hastanesi'nde görev yapan hemşire Meryem Mavi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımından çok gururlandığını belirterek, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, biz sağlık çalışanları ve ekip arkadaşlarımı onurlandırmalarından çok mutluyum, çok gururluyum. Bakanımıza tüm sağlık camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.
Mersin Şehir Hastanesi'nde görev yapan hemşire Meryem Mavi, bir mesai nöbeti içerisinde tam 323 Covid-19 aşısı yaparak Türkiye'nin bir gün içerisinde en çok aşı yapan personeli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mersin'de yapılan aşıların 323 dozunu Hemşire Meryem Mavi'nin yaptığını açıkladı.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mersin'de bugün en çok aşıyı hemşire Meryem Mavi yaptı. 323 aşı yapan hemşire arkadaşımız Mersin Şehir Hastanesi'nde görevli. Meryem Hanım ve doktor olan eşi salgının zor günlerinde Covid-19'a yakalanmışlardı" dedi.
Mersin Şehir Hastanesi'nde görev yapan hemşire Meryem Mavi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımından çok gururlandığını belirterek, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, biz sağlık çalışanları ve ekip arkadaşlarımı onurlandırmalarından çok mutluyum, çok gururluyum. Bakanımıza tüm sağlık camiası adına teşekkür ediyorum" dedi.
Pandemi başladığından bu yana Dahiliye uzmanı doktor eşi ile Covid servisinde görev yapan ardından da aşı polikliniğine geçen Meryem Mavi, "Eşim de bende Covid servislerinde çalışıyoruz. Aralık ayında bu virüse bizde yakalandık. Hem de çok ağır geçirdik. Atlattıktan sonra yeniden çalışmaya devam ettik. O gün de çok yoğun bir gündü. 323 aşı yaptım. Bakanımızda sağolsun paylaşım yaptı. Bu tip paylaşımlarla motivasyonumuz da artıyor. Ben ve tüm arkadaşlarım yoğun bir şekilde çalıştık. Aylardır da yoğun bir şekilde çalışıyoruz.