10 CHP'li Belediye Başkanı 1 kreş açmak için toplanmıştı! Tepkiler çığ gibi büyüdü
Adana'nın Kozan ilçesinde tek katlı bir kreşin temel atma törenine 2 büyükşehir, 8 ilçe belediye başkanı ve 2 milletvekilinin katılması ve sanki dev bir proje hayata geçiriliyor havasında tören yapılması kamuoyunda tepki topladı. Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Lansmana harcadıkları bedel, kreşin yapımından fazla” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Lansmana harcadıkları bedel, kreşin yapımından fazla" derken, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı eleştirdi ve "Zeydan Karalar'ın 27 ayda 1 kreş temeli atması, bunu da büyük bir törenle gerçekleştirmesi vizyonunu ortaya koymuştur" dedi.
Siyasilerin açıklamaları şöyle:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki: "CHP'li 10 Belediye Başkanı'nın bir araya gelip tek katlı bir kreş temeli atmasına mı gülelim yoksa üç yılda bu 10 Belediye'nin tümünde alkışlanacak tek icraatının bu olmasına mı üzülelim bilemedim. Yine de tebrikler, heykelden başka bir iş yapmak sonunda size de nasip olacak…"
"LANSMANA HARCADIKLARI BEDEL, KREŞİN YAPIMINDAN AZLADIR"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: "10 belediye başkanı, 1 kreş için temel atma töreni yapıyor. Lansmana harcadıkları bedel, kreşin yapımından fazladır"
AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı: "Toplu açılış törenini yanlış anlamışlar"